Finale X Factora 23. marta u Areni! (FOTO)

Za pobedu i titulu nove muzičke zvezde će se boriti pet superfinalista, a prodaja ulaznica počinje 5. marta

  • 4

Kako se bliži kraj "X Factora" napetost sve više raste, preostalo je još šest finalista, a mesta u finalu koje se održava 23. marta u "Kombank areni" ima mesta za samo petoro najboljih!

To znači da će naredna emisija koja se prikazuje u utorak, 4. marta, na televiziji "Pink", za sve učesnike biti duplo napetija od prethodnih - onaj koga gledaoci i žiri eliminišu, ne samo da neće nastaviti takmičenje već će i za dlaku ostati bez plasmana u veliko finale.

Uzbuđenje među finalistima raste iz nedelje u nedelju, konkurencija je sve oštrija, a želja za titulom nove muzičke zvezde je sve veća! Biće veoma uzbudljivo u superfinalu – kaže izvor blizak produkciji popularnog muzičkog šou programa.

Organizatori su za superfinale najavili brojna iznenađenja, a prodaja karata sa popustom od 20 odsto počinje 5. marta u svim filijalama "Raiffeisen" banke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kris

    27. februar 2014 | 17:16

    . . . Ja licno nzm sto postoji te emisije kao 1 glas Srbije,Idol,X Faktor kada ce 99 posto njih postati anonimusi ponovo nakon zavrsetka,jedino im Grand moze pomoci . . .

  • Marija

    27. februar 2014 | 23:35

    Nije u redu da se bendovi takmice sa ostalima...njih 5x njihovi glasaci ...stvarno nije u redu...Daniel Kajmakoski je najbolji...

  • Jana

    28. februar 2014 | 00:22

    @ Marija , ako mislis da na glasanje utice sto njih vise u bendu ima svako svoju tetku, babu, strinu, druga...no comment...za glasanje je presudan ukus neutralne publike, koja je vecina! Razmislibo tome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA