KIKI U ŠOKU: Sramota je što su Ilmu izbacili zbog njenih godina!

- "Doktori" ne mogu da se mere sa njom, a komentari da je mlada i da "ima fore" nisu na mestu, i to što je Maidu 32 godine i što "hvata zadnji voz" je glupost i to nije argument" - rekao je mentor 13-godišnje takmičarke

  • 28

Ispadanje Ilme Karahmet iz daljeg takmičenja "X Factora" mnoge je ostavilo ogorčene, a ništa manje razočaran u glasove publike i svojih kolega iz žirija nije bio ni mentor takmičarke Kiki Lesendrić, koji je u intervjuu za Telegraf ispričao čija je greška Ilmin odlazak kući, da li su godine zaista prepreka, ali i ko je ključni favorit za pobedu.

 

Ljubitelji "X Factora" širom regiona ostali su u šoku zbog odluke žirija da izbaci iz takmičenja jednog od najvećih od favorita za pobedu, Ilmu Karahmet iz Kiseljka i to uz opravdanje da je previše mlada za ovaj šou.

 

- Meni je neopisivo žao što se ovo desilo, bio sam potpuno šokiran kako glasovima publike, tako i odlukom Željka, Emine i Kristine. Iako im nisam zamerio, uopšte ne mislim da su ispravno odlučili jer kriterijum ocenjivanja ne treba da budu njene godine. Šta više, njena mladost je i njena prednost. Imala je prava kao i svi drugi, a, ako ćemo realno, ona je najbolji pevač tamo! - rekao je Kiki, koji i dalje ne može da veruje šta se desilo.

 

 

- Otprilike je vladalo mišljenje da će ona pobediti, osećaj da je ljudi vole. I ja sam je računao za favorita i potajno verovao u njen trijumf, i, sad, prosto, ne znam šta da mislim - rekao je on i objasnio zbog čega se takmičenje za ovu devojčicu slavujskog glasa završilo.

 

- Velika je greška što se ovo desilo, najviše je doprinela publika da Ilma bude u ovoj situaciji. Na to nije uticao izbor pesme, iako je bilo malo čudno što je pevala moje, muške pesme, već ima uticaja kako se sve to upakuje. Evo, primer su "Doktori", koji ne mogu da se mere sa Ilmom, ali od svake pesme naprave da dobro zvuči. A da ne pričam o tome da vuku veliku glasačku publiku, jer najvećim delom, da se razumemo, glasaju devojke i tinejdžeri - napomeno je kantautor.

 

 

Da je 13-godišnja zvezda podigla popularnost "X Factora" i dala ovom šou sasvim novu dimenziju, ne poriče ni Kiki, koji je sa kolegama neretko pričao o njenom značaju za ovo takmičenje i njenom besprekornom talentu.

 

- Ona je ovaj šou uzdigla svojom pojavom, nenadmašnim talentom za svoje godine i to sam ja pričao od početka. Nosila je ovo takmičenje, tačnije, bila je zaštitnik "X Factora" kada se pojavila i baš sam podsetio na taj momenat, i mislim da je ovo velika nepravda prema njoj - rekao je on.

 

 

Iako su oboje bili zapanjeni, ni Ilma ni Kiki nisu se pobunili protiv konačne odluke sudija, dok on napominje da njegove kolege nisu zažalile zbog oštrog stava ni kada su se kamere ugasile.

 

- Ona je stoički podnela sve ovo, veoma je zrela za svoje godine i bila je prilično pribrana nakon ispadanja. Tek malo kasnije pustila je koju suzu, što je i normalno. Njene godine nisu prepreka i šta ima veze što je premlada, to nije kriterijum po kojem se sudi. Komentari da je mlada i "ima fore" nisu na mestu, a to što je Maidu 32 godine i što "hvata zadnji voz" je glupost i to nije argument - odlučan je bio pevač.

 

Kiki smatra da je njegova učenica najbolji pevač i takmičar u ovom serijalu, ali, s obzirom na novonastalu situaciju, procenio je da šanse za pobedu ima i učesnik iz Makedonije, koji je svojim glasom i skromnošću osvojio mnoga ženska srca.

 

 

- Od preostalih takmičara izdvajam Daniela Kajmakoskog, koji je od početka izgradio stabilan put i vidi se da je talentovan pevač, i mislim da on ima velike šanse da pobedi, s obzirom da ima ubedljivo najviše glasova od publike iz nedelje u nedelju, mada, kako je ovo sa Karahmetovom bilo neočekivano, ništa više ne možemo da predvidimo - zaključio je Lesendrić.

 

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makicaa

    5. mart 2014 | 14:27

    Hvala Bogu da je vise ispala, derle malo! Maid i Daniel do pobjede!

  • Miroslav

    5. mart 2014 | 14:17

    Ajde bre, realno receno sta ce ona sa 13 god i da pobedi? Da ide da peva po diskotekama i koncertima? Strasno, ovolika 'bura' zbog toga sto je ispala..!! Tamara do pobede!! ;)

  • Kragujevcanin

    5. mart 2014 | 15:54

    Ako je ispala. Lepo peva,lep glas ima i sve to stoji na mestu. Ali nije ona za X-Factor. Bolje se prijavi za zvezde granda,za to si ti devojcice. Trebas jos da rastes. I NISAM HEJTER DA SE ZNA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA