VOZILI 170 NA SAT: Uhapšeni Vesna Zmijanac i Ćemo!

Pevač je u blizini Sremske Mitrovice prekoračio je brzinu

  • 8

Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je sa kolegom Amelom Ćemanom Ćemom putovala u Ljubljanu, gde su imali nastup. Kako piše "Pressonline", njih dvoje su privedeni zbog saobraćajnog prekršaja koji je pevač napravio u blizinu Sremske Mitrovice, budući da je on navodno vozio 170 kilometara na sat.

Presretač im je bio za petama, Ćemo je pokušao da smanji brzinu, ali je za to bilo prekasno.

Sam pevač priznao je da su ga priveli:

- Tačno je to što ste čuli. Uhvaćen sam u brzoj vožnji, a kad su videli da sam crnogorski državljanin, odveli su me pravo kod sudije za prekršaje gde sam odmah morao da platim kaznu. Iako su prepoznali i Vesnu Zmijanac, to mi nije pomoglo! Dao sam 15.000 dinara, a sa svim provizijama izašlo me je 19.000. Ko mi je kriv kad Vesnu nisam slušao dok me je usput kritikovala što prebrzo vozim. Na kraju mi je još jednom prebacila: "Jesam li ti lepo rekla da usporiš!" Šta reći, drugi put - pamet u glavu! - rekao je Ćemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anabela

    5. mart 2014 | 17:43

    Nikad vi necete u evropsku uniju niste vu jos dorasli

  • milos

    6. mart 2014 | 09:03

    ljudi sta vam nije jasno? cemu tako glupi komentari? prekrsaj je prekrsaj! da vas vidim negde u svetu da napravite takve prekrsaje gde su kazne po 700e. u svom selu postujete sve prekrsaje, a kritikujete nas zakon koje je vise nego normalan!

  • Maja

    5. mart 2014 | 17:58

    Ovo nema nigdje u svijetu,pisem iz iskustva u nedelju su i mene uhvatili pa kod sudije za prekrsaj u Rumu,cetiri sata smo izgubili.I ,90 e kazne,bruka.Srbija je to,brale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA