Razveli se Bojana i Vladimir Stojković

Bojana Rajić nije želela da daje nikakve izjave povodom razvoda. - To ne komentarišem ni za živu glavu. Ostajem dosledna u odluci da ne govorim o našem odnosu ni sada, a ni ubuduće - rekla je manekenka

  • 11

Bojana Rajić i Vladimir Stojković, koji od prošlog leta više ne žive zajedno, razveli su se zvanično danas na prvom ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Kako prenosi magazin "Story", poznati fudbaler se nije pojavio na sudu, dok je manekenka došla u pratnji advokata. Detalji razvoda još uvek nisu poznati.

Kao što je poznato, Stojkovići su se zbog sina Lava dogovorili da se sporazumno rastanu.

- Bojana i ja smo sporazumno doneli odluku o razvodu, a ja sam bio spreman da budem najgori čovek u javnosti zarad porodice i deteta. Dosta sam ćutao, ali mislim da za tim više nema razloga jer to kako sam predstavljen jednostavno nije tačno. Znam ko sam i šta sam, sigurno nisam cvećka kao muškarac, ali brak mi je bio jedan od prioriteta. Jedino što ne valja kod mene jeste to da ne valjam za sebe - rekao je Stojković za "Story" u avgustu prošle godine.

Bojana Rajić nije želela da daje nikakve izjave povodom razvoda.

- To ne komentarišem ni za živu glavu. Ostajem dosledna u odluci da ne govorim o našem odnosu ni sada, a ni ubuduće - rekla je manekenka.

(Telegraf.rs/"Story")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA