Rozga tuži RTL što je spajaju sa sinom Tončija Huljića!

Pevačica se naljutila zbog priloga u emisiji "Ekskluziv tabloid" u kojoj su je spojili sa sinom vođe grupe "Magazin"

  • 0

Hrvatsku pevačicu Jelenu Rozgu (33) je povredilo što ju je emisija "Ekskluziv tabloid", koja se emituje na televiziji RTL, spojila sa Ivanom Huljićem (22), sinom svog nekadašnjeg šefa iz grupe "Magazin" Tončija Huljića. Iako njegovo ime ni u jednom trenutku nije spomenula, iz konteksta se zaključilo da ljubav između nje i mladog Ivana cveta.

- Već smo mi dugo, dugo u vezi. Meni godine nisu važne, bitno je da se volimo i poštujemo. To je najbitnije - izjavila je Rozga za emisiju "Ekskluziv tabloid", ali nije naglasila o kome je reč.

Za portal Index.hr je otkrila da ju je sve povredilo, pošto nije spomenula Huljićevo ime.

- Ni u jednom trenutku nisam spomenula ime osobe. Čak razmišljam o tužbi protiv autora priloga. Pravi novinar ne bi to napravio, to je bilo neprofesionalno i ružno. Tužna sam, ovo je jako ružno, zaista sam uznemirena. Zaljubljena sam i srećna, a godine mi zaista nisu važne ni u ljubavi, ni u prijateljstvu. Ali, ni u jednom trenutku nisam otkrila o kome je reč. Kad odlučim da objavim ime svog partnera, svi ćete to znati. Zasad se to još neće dogoditi - izjavila je Rozga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA