Pogledajte ko sve može da učestvuje na Pinkovom festivalu!

Priliku da svoje pevačko umeće pokažu imaće izvođači različitih žanrova - od narodnjaka, preko popa, roka, pa do R&B pravca

  • 4

Televizija "Pink" spremila je za sve talentovane muzičare sasvim drugačiji, veliki "Pink festival" koji će biti održan u maju, a na kojem će priliku da se takmiče imati najbolje kompozicije, ali i velika muzička imena različitih žanrova.

Ono što je specifično za predstojeću manifestaciju, kako saznaje Telegraf, jeste što će se ovaj festival objediniti potpuno rauličite žanrove - od narodnjaka, preko popa, roka, pa do R&B pravca.

- Želimo dosta mladih, novih, talentovanih ljudi da promovišemo, jer je sistem festivala potpuno drugačiji od dosadašnjih koji su bili vezani za televiziju. Namera nam je da napravimo dvadesetak letnjih hitova koji ce se slušati do kraja ove godine - rekao je izvor blizak produkciji.

Detalji manifestacije, kao i zvaničan konkurs, biće objavljeni u ponedeljak, 10. marta, a bliski izvori za naš portal otkrivaju da će "Pinkov festival" uvrstiti neke od najvećih estradnih imena.

- Pored velikih zvezda, popularnih bendova, priliku da pokažu svoje pevačko umeće imaće i svi oni koji imaju dobru kompoziciju, sa dobrim tekstom i aranzmanom - rekao je izvor za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA