X FACTOR: Jedino gledaoci biraju pobednika, pozivamo sve da u finalu podrže favorite!

- Zahvaljujemo svima koji spekulišu o X Factoru, razumemo da svako ima svog favorita - kaže za Telegraf Milena Popović, portparol MBK produkcije

  • 6

Nakon mnogobrojnih napada na produkciju "X Factora" da je glasanje namešeno, te da će Daniel biti pokraden, oglasili su se i čelni ljudi najgledanijeg rijalitija u regionu.

Milena Popović, portparol MBK produkcije za naš portal kaže da jedino gledaoci biraju pobednika.

Zahvaljujemo svima koji spekulišu o X Factoru, razumemo da svako ima svog favorita, ali jedino gledaoci odlučuju ko će biti pobednik prvog regionalnog X Factora, stoga pozivamo sve gledaoce da 23. marta podrže svoje favorite! - kaže Milena za Telegraf.

Podsetimo, prašina se podigla kada je u poslednjoj emisiji ispala Ilma. Oglasili su se njeni roditelji, koji tvrde da je takmičenje namešteno, kao i "kralj nameštaljki" Velibor Džarovski, koji tvrdi da će Daniel biti pokraden.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vicko

    8. mart 2014 | 01:51

    Ahaaa...malo sutra...sve ste rekli u utorak....u jednoj emisiji ilna potpuno osvojila jednu clanicu zirija,skida sve finte najbolji pjevaca,trazi joj mane.a na kraju nema nikakve emocije....fuj ste,i gori Vi s ponasanjem nego ovo dijete...ona se moze popraviti a vi s toliko godina izgleda nikad...

  • VOX

    7. mart 2014 | 23:51

    A joj ne znam zasto im ne verujem????

  • HardCase

    8. mart 2014 | 10:17

    Ok, ok... Shvatili smo... Daniel će pobediti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA