Najpoželjnije žene sveta - 10. Kendis Svonpol

Telegraf predstavlja manekenku Kendis Svonpol, koja se našla na 10.mestu top liste najpoželjnijih žena sveta prema izboru internet sajta ask.com

  • 0

Internet sajt ask.com objavio je rezultate ankete sa pitanjem - Koje su najpoželjnije žene sveta?  Telegraf svakog dana predstalja po jednu izabranu lepoticu. Na desetom mestu, možda neočekivano, našla se manekenka Kendis Svonepol!

Anđeo "Viktorijas Sikreta" jedna je od najseksepilnijih manekenki današnjice, a ime joj je Kendis Svonepol. Rođena je 1988. u Mui Riveru u Južnoafričkoj Republici. Primetio je modni skaut na pijaci u Durbanu, kada je imala 15 godina. Već sa 16 je zarađivala 5.000 evra na dan.

Radila je naslovnice za najpoznatija svetska izdanja "Vog", "El", "Harpers Bazar", "Dži Kju" i "Oušn Drajv", reklame za "Najki", "Dizel", "Ges", "Tomi Hilfiger" i "Versaće". Kendis je radila reviije za kolekcije "Tomi Hilfiger", "Fendi", "Dolče i Gabana", "Šanel", "Živanši", "Žan Pol Gotje"... Od 2007. radi revije za "Viktorijas Sikret", a od 2010. je njihov anđeo.

Sem što je dospela na deseto mesto najpoželjnijih žena po sajtu Ask.man, Kendis je na destom mestu Forbsove liste najplaćenijih modela za zaradom od tri miliona dolara godišnje.

(N. I.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA