KARLEUŠA: Ceco, lopužo, od mene ćeš dobiti ku*ac!

- Kad kriminalcu kažeš da je kriminalac, a on te tuži zbog uvrede, to znači da ga opštepoznata istina boli. Strašno je što sam bila u istoj prostoriji sa tim krimosom (sa facom Dželjane) i slušam tužnu priču o "Arkanu heroju" - napisala je ogorčena pevačica

  • 97

Nakon što se pronela priča da Jelena Karleuša navodno nije isplatila Ceci Ražnatović odštetu za uvrede još iz 2010. godine u iznosu od 200.000 dinara, kontroverzna plavuša žestoko je oplela po svojoj najvećoj rivalki, i "počastila" je nebrojanim uvredama i psovkama.

Osim što je pre četiri godine u otvrenom pismu potanko iznela šta misli o Ražnatovićevoj, Karleuša je ovim povodom još jednom potvrdila da stoji iza svake svoje reči, te da joj ne pada na pamet da folkerki plati ni dinar.

- Kad kriminalcu kažeš da je kriminalac, a on te tuži zbog uvrede, to znači da ga opštepoznata istina boli. Strašno je što sam bila u istoj prostoriji sa tim krimosom (sa facom Dželjane) i slušam tužnu priču o "Arkanu heroju" - napisala je Jelena na svom Tviter nalogu i nastavila:

- A ja ću ponoviti: Ta Lopuža neka krade od naroda, od mene će dobiti ku*ac! Dželjana je krimos i mogu da mi... Ma, ni to ne može ta bagra! M'rš! - besna je bila Džej Kej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljakovac

    11. mart 2014 | 16:21

    Moram da stanem u odbranu Karleuse jer vidim da je podguzne muve ove udovice napadaju. Ćanda nije bio kriminalac, bio je mangup sa Miljakovca, omiljeni lik i nikad osudjivan. Lako je to proveriti. Arkan je za razliku od Ćande bio na poternicama svih boja i svih zemalja zapada, pljačkaš banaka koji je slavu stekao za vreme rata u ex Jugoslaviji kada je sa gomilom kriminalaca koje je predvodio harao, ubijao i pljackao i njihove i nase. Odgovoran za ubistvo mnogih kao i za ubistvo novinarke Dade Vujasinović. O Cecinoj biografiji ne moram da pisem, to se zna. Zena koja je vise u Sudu nego sto peva. Sinonim za nanogicu. Javno je rekla da se nikad nece odeci svojih kumova Legije i Spasojevica, ozloglasenih ubica od Premijera, Predsednika, pa u nedogled. Izmedju ostalog Cecini kumovi su ubili tadasnjeg Karleusinog decka Candu. Sasuli su u njega preko 70 metaka iz "kalaša". I vi sada razmislite KO je Svetlana Raznatovic i zasto je Karleusa mrzi. Veliki pozdrav Telegrafu.

  • Tuga,cemer,jad!

    11. mart 2014 | 15:19

    Koliko me secanje sluzi, ta ista Karleusa koja pljuje po kriminalcima, bila je verenica ubijenog krimosa Zorana tzv.Cande..sve je to bilo u periodu kada se Ceca udala za Arkana, pa je Jeca htela da bude kao Ceca... Vulgarna prostakusa koja je umislila da je Madonna..Jelena svi imaju poneku mrlju iz proslosti..pamcenje te slabo sluzi kada si ti u pitanju..telohranitelj i zadnje sediste automobila :) Znas, Ceca je za svoje grehe platila, zatvorom,novcem, nanogicom..tvoj greh je tvoj licni pecat - zauvek, koji ne mozes da platis da bi se iskupila. SJASI VISE!!!

  • B

    11. mart 2014 | 11:54

    Ooo bre Jeco,kad ces da shvatis da se ti vucaras sa kriminalcima,a sad ti Ceca kriva??? "sa facom Dzeljane"? A na sta ti licis,zivota ti? Ceca te ne ferma 2% :-) cuvaj ti te pare da platis struju i za sta si vec duzna... I operi malo ta usta,ne.pricaj za nekoga da je prostak,kad od tebe nema veceg!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA