PET VELIČANSTVENIH: Večeras specijalna emisija "X Factora"

Lukijan Ivanović, Maid Hećimović, "Doktori", Daniel Kajmakoski i Tamara Milanović otkriće kako se osećaju i šta očekuju od superfinala koje je zakazano 23. marta u "Kombank areni". Emisija počinje u 21 čas na televiziji "Pink"

  • 4

Ljubitelji tamkičenja "X Factor" večeras će moći da gledaju u specijalnoj emisiji pod simboličnim nazivom "Pet veličanstvenih". Epizoda je posvećena superfinalistima ovog popularnog šoua: Lukijan Ivanović, Maid Hećimović, "Doktori", Daniel Kajmakoski i jedina dama među superfinalistima Tamara Milanović u ekskluzivnim intervjuima otkriće kako se osećaju i šta očekuju od superfinala koje je zakazano 23. marta u "Kombank areni".

Takođe, gledaoci će saznati šta je superfinalistima bilo najemotivnije tokom takmičenja i kako ovaj popularni format izgleda iz njihovog ugla i iz ugla njihovih porodica. U poslednjem "X Factor" specijalu eksluzivno ćemo čuti i mišljenja sudija ovog gledanog muzičkog takmičenja: Kikija Lesendrića, Emine Jahović, Kristine Kovač i Željka Joksimovića.

Kako saznajemo, superfinalisti su već zakazali grupno gledanje večerašnje emisije:

- Veoma smo uzbuđeni s obzirom da se bliži super finale! Drago nam je što ćemo večeras svi zajedno uživati uz specijal emisiju, obično nije lako da se svi uskladimo i okupimo! - kažu super-finalisti, a na pitanje kakav je osećaj kada gledaju sami sebe na televiziji, jedina devojka iz ekipe odgovara:

- Neobično nam kad vidimo sami sebe na tv-u, ali zabavno je. Uvek neko ima zanimljivu doskočicu! " - kroz osmeh kaže superfinalistkinja Tamara Milanović.

Da podsetimo, večerašnja specijal emisija "Pet veličanstvenih" je na programu u 21 čas na televiziji "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student Prodekan

    11. mart 2014 | 17:46

    Ova mala u crvenoj haljini kvari sliku, nadjite lepsu (bez nje).

  • Наташа

    11. mart 2014 | 23:07

    Илма није свесна колико јој је рејтинг опао због бахатог понашања...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA