Top 10 estradnih ljubavnih trouglova!

Telegraf otkriva deset najpoznatijih "trilig" veza koje su obeležile srpsku estradu

  • 3

Od kad je sveta i veka, ljubavne veze poznatih jedna su od najzanimljivijih tabloidnih zabava čitalaca, gledalaca i ostalog "običnog" naroda. Jedina zanimljivija stvar su - ljubavni trouglovi, u kojima su se, u neretekom broju slučajeva nalazili i srpski džetseteri. Telegraf. rs vam predstavlja neke od najzanimljivijih!

1. Adriana Čortan - Željko Joksimović - Jovana Janković

Od ove veze bi mogla da se napravi španska serija, jer se ne zna ko tu s kim nije bio. A za sve je kriva Željkova "slabost" na voditeljke. Posle nekoliko godina koje je proveo u vezi sa Adrianom Čortan, pao je na šarm lepe Jovane Janković. I to 2008. godine, posle zajedničkog vođenja "Evrosonga" u Beogradu. Ni ona nije ostala imuna na Željka. Prvo su sve krili, ali su ih mediji otkrili. Potom trougao umalo da postane i petougao, jer ni lepa Jovana u to vreme uopšte nije bila preterano "mirna". Voditeljka je imala dugogodišnju vezu sa nekadašnjim direktorom "BK" televizije za koju je radila - Aleksandrom Zeremskim. Mediji su brujali da je u vreme ljubavne krize u vezi sa lanetom u igru "uleteo" i proslavljeni košarkaški reprezentivac Saša Đorđević. Ipak, sve se završilo hepiendom, i brakom Jovane i Željka, je l' te?

2. Aleksandra Radović- Aleksandar Zeremski - Jovana Janković

Ovde treba da dodamo da Jovana Janković voli uspešne muškarce i sa jednim je provela godine u vezi. Bio je to gore pomenuti Aleksandar Zeremski . Bivši direktor BKTV posle raskida veridbe sa Jovanom "utehu" je pronašao u pevačici Aleksandri Radović. Njih dvoje su dobili ćerku, posle čega su se, naravno - razišli.

3. Silvana Armenulić - Radmilo Armenulić - Lepa Lukić

Ovo je bio čuveni trougao davnih godina posle kog je Silvana izašla povređena. Njen suprug, bivši teniser Radmilo Armenulić prevario je čuvenu Silvanu sa njenom rivalkom Lepom Lukić kasnih šezdesetih godina. U to vreme prevara na javnoj sceni je bila pravi skandal, a novine su pisale da su se Silvana i Lepa čak i potukle na aerodromu. Silvana nije oprostila suprugu prevaru, pa se posle sedam godina braka razvela. U sećanje na tu ljubav snimila je pesmu "Sedam godina ljubavi".

 

4. Lepa Brena - Slobodan Živojinović - Zorica Desnica

Veza koja je zasigurno tresla jugoslovensku javnost osamdesetih je veza Brene i Bobe. On je bio perspektivan teniser oženjen lepom i preinteligentnom Zoricom, a ona jugoslovenska diva folk muzike. Dovoljno je bilo da se susretnu i ljubav se rodila. Živojinović sa Zoricom ima sina Filipa, ali ga ništa nije sprečilo da otpočne prvo tajnu, a onda i javnu vezu sa pevačicom. A onda su i mediji počeli da pišu o njima. Boba se razveo i krajem 1991. je oženio svoju sadašnju suprugu Brenu, sa kojom ima još dva sina. A Zorica se kasnije udala za košarkaša Partizana Ivu Nakića.

5. Marinko Madžgalj- Dubravka Mijatović - Goran Radaković

Ovaj trugao je pre četvorougao, jer poslednje godine braka glumačkog para Gorana Radakovića i Dubravke Mijatović je obeležilo varanje oba partnera. Tako je Goran povezivan sa jednom direktorkom marketinga, a Duda sa kolegom Marinkom Madžgaljem. Sve se završilo razvodom, a svako je otišao na svoju stranu sa svojim novim partnerom. Goran je ubrzo okončao priču sa direktorkom, a Duda uživa u ljubavi sa Marinkom, sa kojim ima ćerku. Ipak, Dudu i Gorana spaja ćerka Iva.

6. Anabela Bukva - Mladen Radulović - Seka Aleksić

Seka je manekena Mladena upoznala za vreme snimanja spota za pesmu "Aspirin". Hemija je proradila i otpočeli su vezu. Burna veza je okončana, Mladen je otišao u kuću Velikog brata i osvojio srce sveže raspuštenice Anabele Bukve. Strasti su proradile i veza je krenula da puni tabloidne duplerice. A onda su mediji pokušali da zavade ove dve pevačice. One su odolele provokaciji i svaka je nastavila sa svojim životom. Seka je, po uzoru na Vitni Hjuston završila u srećnom braku sa svojim bivšim telohraniteljem, Mladen je utehu pronašao na Tajlandu (mesto idealno za pronalaženje utehe - prim. ur.), a Anabela još čeka srodnu dušu.

7. Stanija Dobrojević - Gojko Kačar - Ena Popov

Eh kad bi i u ovom troglu znali gde je kraj, ne bi bilo problema, jer je potpuno izvesno da se fudbaler Kačar neće još zaustaviti u svojim osvajačkim pohodima. Sada Gojka Kačara povezuju i sa Jovanom Balašević, tako da trougao polako gubi konture. Prvo je bio sa starletom Stanijom, pa se tu umešala ukućanka Velikog brata i pevačica Ena Popov. Ena i Gojko su se čak i verili, ali do braka nije došlo.

8. Marija Kilibarda - Ognjen Kajganić - Aleksandra Jeftanović

Jedan od trouglova koji se ne može svrstati u one klasične, jer nije bilo varanja, iako su neki mediji tvrdili suprotno. Aleksandra i Ognjen su godinama bili u braku. A onda su se razveli i svako je započeo novi život. O lepoj voditeljki Aleksandri i njenom ljubavnom životu se mnogo ne priča, dok je rukometaš, "slab" na voditeljke i crnke, "uleteo" u vezu sa simpatičnom Marijom Kilibardom. Ni njihova veza nije potrajala. Lepa Mara se vratila staroj ljubavi.

9. Goran Stamenković - Ana Mihajlovski - Mirko Grubin

I ovo bi moglo da bude sve, samo ne trougao. Voditeljka Ana Mihajlovski je bila dugo u vezi sa svojim šefom i vlasnikom "Imoušna" Goranom Stamenkovićem Gošom. Iz te veze, njih dvoje imaju devojčicu. Ali ljubav nije potrajala. Ana je ušla u vezu sa Mirkom Grubinom, a Goran se dovodio u vezu sa voditeljkom Katarinom Šišmanović.

10. Danilo Ikodinović - Nataša Bekvalac - Miodrag Kostić

O ljubavnom životu Nataše Bekvalac bi mogao roman da se napiše i to u tomovima. Telegraf ipak to ne želi da radi, pa ćemo pomenuti samo da je imala burne veze. Mediji su je neretko spajali sa bivšim dečkom Miodragom Kostićem dok je bila u braku sa Danilom Ikodinovićem. Poznato je, da je dok je bila sa Koletom, započela svoju pevačku karijeru. Strast između njih dvoje nije izbledela ni posle nekoliko godina i mnogo veza i vezica.

(Nataša Ilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA