Cecin sin istetovirao pola ruke zbog devojke i sestre! (FOTO)

Veljko Ražnatović sestri Anastasiji i devojci Maši posvetio je dirljive reči ispod kojih je trajno ispisao i njihove datume rođenja

  • 31

Tetovaži na grudima koju je posvetio tetki Lidiji, sin Svetlane Ražnatović Veljko, pridružio je još jedan ukras za telo, ovoga puta, na desnoj podlaktici istetovirao je reči ljubavi posvećene sestri Anastasiji i devojci Maši Terzić.

Budući da ne krije da obožava tetovaže, 17-godišnji Cecin naslednik, našao je pravi način da iskaže ljubav prema svojim najmilijima, te je uz dirljive reči, na ruci trajno isprisao i datume rođenja svoje mlađe sestre, ali i devojke Maše.

- U njenom osmehu vidim nešto lepše od zvezda - reči su koje krase ruku mlađanog Ražnatovića.

Oduševljenje nisu krile ni ganute Veljkove miljenice, te su mu se obe zahvalile na Fejsbuku uz reči da ga neizmernmo vole.

Mama Ceca još uvek se nije oglasila povodom Veljkove nove tetovaže, dok se mnogi fanovi folkerke uveliko nadaju da će sledeću tetovažu maloletni Ražnatović posvetiti upravo njoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA