Tanja Bošković u "Plesu sa zvezdama"

"Volim da plešem. Ono što je uopšte iniciralo da razmišljam o tome da prihvatim ovaj posao je da kažem mojim "ispisnicima" da imam šezdeset godina, a da se život ne završava", rekla je poznata glumica

  • 1

Tanja Bošković učestvovaće u novom šou-programu "Ples sa zvezdama" televizije "Prva". Poznata glumica  se sa velikim uživanjem priprema za takmičenje i sa žarom priča o svojoj novoj ulozi:

- Volim da plešem. Ono što je uopšte iniciralo da razmišljam o tome da prihvatim ovaj posao je da kažem mojim "ispisnicima" da imam šezdeset godina, a da se život ne završava. Radost plesanja, igranja na tišinu, na sunčan dan, na muziku ili na sopstveno pevanje se ne završava nikada. Ako je to način da materijalizujete svoju radost, onda plešite hodajući ulicom - rekla je Tanja za sajt Prve televizije i nastavila:

- To će doneti osmeh na vaše lice, a samim tim na još nečije koje ćete usput sresti. Od plesova volim standarde. Volim tango, oba valcera, volim sklad. Ne sviđaju mi se ovi moderni pojedinačni plesovi. Dopada mi se i samba, to je težak ples, kao i džajv, ima brzinu, energiju. Ja sam zaljubljenica u igru. Ovo je divno iskustvo, potpuno očaravajuće i mislim da će mi čak i moje telo biti zahvalno na ovom preduzeću - rekla je poznata glumica.

Da podsetimo, u ovom šouu gledaćemo takođe komentatora Milojka Pantić, pevačicu Nikoliju Jovanović, voditeljku Katarinu Šišmanović, glumca Ivana MIhailovića, manekenku Tamaru Paunović, kao i kreatora Sašu Vidića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA