HISTERIJA U SKOPLJU: Devojke vrištale i plakale zbog Kajmakoskog (FOTO) (VIDEO)

"Savršeno peva, tako je srdačan i fin momak, obožavam ga! Moja drugarica i ja samo se rasplakale od sreće kada nas je zagrlio! Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu!", rekla je uzbuđena obožavateljka

  • 0

Danijel Kajmakoski, superfinalista najpopularnijeg šou programa na Balkanu, vikend je proveo u rodnoj Makedoniji, a mini odmor iskoristio je da provede sa svojim vernim obožavaocima.

Talentovani pevač  je juče, u jednom parku u Skoplju, organizovao druženje sa  fanovima koji ga podržavaju i prate od početka učešća u "X Factoru".

Sudeći po fotografijama, Kajmakoski je već postao velika muzička zvezda: ogroman broj ljudi došao je da se upozna i fotografiše sa mladim Makedoncem, a kako saznajemo, druženje je proteklo savršeno: devojke su plakale od sreće, vrštale, a Danijel je dobio mnoštvo poklončića od svojih obožavateljki:

- Poklonila sam mu jedno veliko plišano srce! Savršeno peva, tako je srdačan i fin momak, obožavam ga! Moja drugarica i ja samo se rasplakale od sreće kada nas je zagrlio! Zajedno idemo u Beograd da navijamo za njega! Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu! - čulo se među masom.

Po završetku druženja Danijel je bio presrećan:

- Napunio sam baterije energijom mojih fanova i spreman sam za superfinale! - rekao je zadovoljan Kajmakoski.

Da podsetimo, superfinale je zakazano za 23. mart u "Kombank areni", kada ćemo saznati ko je pobedik prve sezone planetarno poznatog televizijskog formata.

Pogledajte kako su fanovi dočekali Daniel Kajmakoskog u Skoplju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA