SRPKINJA OSVAJA ENGLESKU: Pevačica Yoya Wolf objavila debi singl u Londonu! (FOTO) (VIDEO)

Jovana Vujnović, pored redovnih svirki sa bendom Euterpa, snimanja novih pesama, planira da objavi i prvi solo album. Iza sebe ima blizu hiljadu nastupa, od klupskih bina do koncertnih sala, kao i brojne televizijske nastupe

  • 1

Beogradska kantautorka Jovana Vujnović, poznatija kao Yoya Wolf, glavni vokal poznatog beogradskog benda Euterpa, izdala je svoj debi singl "Open Your Heart" za londonsku izdavačku kuću "Bandhouse Records".

Za ovu pesmu, Yoya je napisala muziku i tekst, dok aranžman potpisuju Marko Kon, Miladin Stojković i Goran German. Urađen je i spot u režiji Vladimira Markovića Looney-ja.

Tokom 2013. godine Yoya je, u saradnji sa Miladinom Stojkovićem, snimila obradu pesme britanskog sastava Radiohead – "Wolf at the Door", koja je objavljena na kompilaciji "Radio In My Head".

U planu je, pored redovnih svirki sa bendom Euterpa, snimanje novih pesama, a u bližoj budućnosti i objavljivanje prvog solo albuma. Jovana ima iza sebe blizu hiljadu nastupa, od klupskih bina do koncertnih sala, kao i brojne televizijske nastupe.

Od 2010. godine aktivno nastupa na beogradskoj klupskoj sceni, najpre sa bendom Magic Beans, a 2012. godine postaje glavni vokal benda Euterpa, jednog od najtraženijih klupskih bendova sa repertoarom od preko 400 žanrovski različitih pesama.

Odlazak u London na koledž, 2008. godine, bio je nadogradnja dugogodišnjem klasičnom muzičkom školovanju i doneo joj veliko iskustvo kroz saradnju i nastupe sa muzičarima iz celog sveta i istraživanje savremenih muzičkih žanrova.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    19. mart 2014 | 21:24

    Čudi me da se niko nije javio sa komentarom "ko je bre sad ova", i sl., jer poznata je stvar da novine treba da izveštavaju isključivo o ljudima koje svi već znaju, i o kojima se već sve zna, a nikako da podrže nove ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA