SEVERINA POSLE OPERACIJE: Moja noga može još mnogo toga da pruži!

- Imam terapije pet sati dnevno, uključujući i subotu. Svi me maze i paze, najviše mama i sin - rekla je hrvatska pevačica

  • 4

Hrvatska zvezda Severina Vučković, koja je nedavno imala operaciju prednjeg ligamenta i hrskavice desne noge, izjavila je da se odlično oseća kao i da je napokon dobila nekoliko meseci odmora.

- Svima sam govorila da ću se napokon odmoriti nekoliko meseci. Imam terapije pet sati dnevno, uključujući i subotu. Svi me maze i paze, najviše mama i sin. Ta noga ima još mnogo toga da pruži -  rekla je Severina za hrvatsko izdanje magazina "Story".

Severina je izjavila da se njen sin Aleksandar najviše raduje njenom boravku kod kuće, jer kada su zajedno, dosta vremena provode gledajući filmove, kao i igrajući se, što je njegova omiljena aktivnost.

Međutim, pevačica ne može više ni dan da provede bez svog posla, pa je već za svoje fanove pripremila i novu pesmu pod nazivom "Alcatraz", za koju je snimila i spot, a  njihova premijera se očekuje 24. marta.

- Umrla bih da mi neko oduzme posao. Mislim da svi sa kojima sam radila na svojoj turneji misle isto, od pevača do plesača. Naš je posao ponekad težak, niko ne vidi drugu stranu medalje, ali zavuče vam se pod kožu i ne možete bez njega - zaključila je Seve.

(Telegraf.rs/ izvor: Story.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA