POPUSTILA ANA VINTUR: Kim Kardašijan na naslovnici Voga! (FOTO) (VIDEO)

"Ovo je ostvarenje svih mojih snova! Isuse Bože! Toliko sam uzbuđena da jedva dišem", napisala je starleta, koja nije mogla da veruje da je Kanje uspeo da namoli urednicu da je stavi na naslovnu stranu

  • 8

BIĆE PROPAST SVETA! Najveća otvorena mrziteljka američke starlete Kim Kardašijan, urednica "Voga" Ana Vintur, nakon bezbroj meseci preklinjanja Kanjea Vesta, dopustila je da se njegova verenica fotografiše za naslovnu stranu ovog prestižnog magazina!

Otkako je shvatio da je Kim žena njegova života, a kako je sam rekao, to je bilo kada ga je oralno zadovoljila, jer je to uradila bolje od ijedne druge, Kanje nagovara Anu Vintur da njegovu dragu stavi na prvu stranu "Voga".

Kim je pozirala za razne časopise, uglavnom obnažena, ali nikada je nisu zvali da snimi editorijal za "modnu bibliju", budući da je urednica Ana nije organski podnosila. Starleti, koja se proslavila kućnim pornićem, to je bio "trn u oku", te je na sve načine pokušavala da dopre do čelične lejdi.

Iako je Vintur u nekoliko navrata rekla da Kardašijanova nikada neće biti na naslovnici njenog čaopisa, ipak je popustila! Kanje ju je toliko molio da nije mogla više da ga sluša, a njenoj odluci doprinelo je i to što su reper i ona dobri prijatelji.

- Ovo je ostvarenje svih mojih snova! Hvala časopisu "Vogue" što su me konačno stavili na naslovnicu! Isuse Bože! Toliko sam uzbuđena da jedva dišem - napisala je Kim na Instagramu.

Bujna Kim na naslovnici aprilskog izdanja časopisa na sebi ima venčanicu, dok Kanje stoji iza nje u crnom odelu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meek mill

    21. mart 2014 | 22:10

    ne znam kako je nekom ona dobra riba

  • Nela

    21. mart 2014 | 22:27

    Kim ima vece brkove od svog muza...

  • mimilica

    22. mart 2014 | 15:36

    dokaz da i naslovnica Voguea može da se kupi. Kanye je konačno istresao pravu cifru i Wintour je popustila. i tako je Vogue postao skupi glorifikovani TABLOID.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA