EMINA: Daniel nema šanse protiv mog Lukijana! (FOTO)

- Mislim da je ta Ilmina reakcija upravo potvrda ovog što sam navela i samo me je učvrstila u uverenju da sam donela ispravnu odluku. Kad sazri i bude znala šta hoće, znaće da isfiltrira i kontroliše svoj bes - kaže pevačica

  • 8

Pevačica i član "X Factora" Emina Jahović, ubeđena je u pobedu svog pulena Lukijana Ivanovića. Iako mnogi spekulišu da će pobedu odneti Daniel Kajmakoski, lepotica tvrdi da Lukijan ima taj faktor X koji je potreban za pobedu.

- Nadam se da će Arena biti puna i da ćemo svi uživati u dobrom šouu sa našim fenomenalnim superfinalistima! Moj favorit za pobedu je Lukijan jer u svoje dečake verujem od samog početka. On je taj kompletan "X faktor" koji tražimo, a nadam se da će to publika u superfinalu i prepoznati - kaže Emina, a na konstataciju da je Daniel glavni favorit, pevačica kaže:

- Kao što rekoh, čvrsto verujem u Lukijana i njegov trijumf u prvom regionalnom "X faktoru".

Nedavno je pravi bum u javnosti izazvala kletva Ilme Karahmet upućena Emini, a sve zbog toga što joj je pevačica presudila u takmičenju.

Mislim da je ta Ilmina reakcija upravo potvrda ovog što sam navela i samo me je učvrstila u uverenju da sam donela ispravnu odluku. Kad sazri i bude znala šta hoće, znaće da isfiltrira i kontroliše svoj bes, podnese poraz stoički jer život će je naučiti da ponekad i mali poraz zna da bude najbolja lekcija i spas od goreg. Nauči nas da budemo strpljivi i jači jer ovaj posao je maraton, a ne trka na 100 metara - kaže za "Kurir" pevačica.

Jahovićeva je prokomentarisala i odnos sa suparnicom Kristinom Kovač.

- Mislim da je okej devojka, koja ima svoj način rada i razmišljanja i vrlo je iskrena i dobra u mentorskom poslu. Razume se u muziku, ali nas dve jednostavno nismo na istoj talasnoj dužini. To je, međutim, ono što je i potrebno za ulogu žirija u "X faktoru" - završava pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4k4Dex

    22. mart 2014 | 10:04

    Malu Ilmu je 100% neko nahuskao da to napise verovatno su joj njeni napunili glavu glupostima jer je ona OK reagovala kad je (nepravedno) ispala. A sto se tice Lukijana i Danijela, Lukijan je slobodan ko ptica na grani!

  • Nikolina

    22. mart 2014 | 15:18

    Lukijan uopste ne moze ni da se uporedi sa Danielom! Daniel je mnogo bolji

  • Marko

    22. mart 2014 | 15:32

    Realno ne moze prici Danijelu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA