Zaboravite Bali-bega, stigao je novi turski slatkiš: Zbog najvećeg zavodnika žene ne propuštaju nijednu epizodu (FOTO) (VIDEO)

Toplotni udari su ništa za temperaturu koju on diže kad se pojavi

  • 23

Početkom leta na Prvoj televiziji počela je sa emitovanjem turska serija "Zaljubljeni neženja", a glavni glumac Bariš Arduč od prve scene u kojoj se pojavio podiže temperaturu lepšem polu. Zgodan i talentovan, sa osmehom na koji sve žene (bez izuzetka) padaju, Bariš je vrlo brzo skinuo sa trona čuvenog Bali-bega.

OŽENIO SE BALI-BEG! Mlada blistala u seksi venčanici, turski zavodnik žene ostavio bez daha! (VIDEO)

Rođen je 9. septembra 1987. u Švajcarskoj, gde je živeo sa roditeljima i sa braćom sve do osme godine kada se doselio u Tursku gde i danas živi. Bariš je televizijski i filmski glumac, a bavi se i modelingom i humanitarnim radom.

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Zanimljivo je da nije bio mnogo popularan pre uloge Omera u seriji "Zaljubljeni neženja", a i ta romantična komedija bila je u planu da bude emitovana samo tokom letnje sezone u Turskoj, dok se glavni glumački asovi odmaraju.

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Ipak, dogodilo se nešto neočekivano.

Od prvog dana serija je na prvom mestu gledanosti petkom. Šarmanta i duhovita priča o introvertnom dizajneru cipela i devojci čistog srca osvojila je gledaoce svih uzrasta, a posebno su im se dopali glavni akteri – Bariš Arduč kao Omer i prirodno crvenokosa Elčin Sangu kao Defne.

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Malo je falilo da Baruša ne gledamo na TV ekranima pošto se kao srednjoškolac dvoumio između Sportske akademije i Konzervatorijuma. Pošto se celog života bavio sportom, opredelio se za Akademiju.

- Zbog par nezgoda, već u prvoj godini bio sam prinuđen da je napustim. Zatim sam se iznenada našao kraj Ajle Algan i nakon minimalnog obrazovanja sam se upoznao sa glumom. Ja to nazivam sudbinom - rekao je turski slatkiš.

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Na pitanje koji kompliment mu najviše prija, Arduč odgovara: "Vole moj osmeh".

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Za sebe kaže da je miran čovek, privržen porodici. Iako nije prek, postoje stanja koja ne može da podnesem.

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

- Na primer, ne podnosim razmažene ljude - kaže Baruš.

Stvarna potvrda da je na vrhu popularnosti zgodnom glumcu stigla je iz sveta reklame. Tako je ovih dana snimio reklamni film za jednu modnu marku obuće, a za to je inkasirao 200 000 evra. Dvadeset puta više nego što su ga dosad plaćali za sličan posao.

 
A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Fanovi širom sveta su toliko opčinjeni Barušom, pa su društvene mreže preplavljene fan stranicama posvećenim njemu, a Jutjub su preplavili montirani snimci o zgodnom glumcu. Ovaj nam je najviše privukao pažnju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    6. avgust 2017 | 19:08

    momcina ali jai dalje balim za bali begom

  • 1234

    6. avgust 2017 | 22:26

    Ma Bali beg je Bali beg. Kakve samo crne oci ima. Skoro pa jedini pravi Turcin koji je savrsen.

  • Lolita

    6. avgust 2017 | 19:24

    Dobar, al' Bali Beg je bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA