POMOZI MI DOBRIM SEKSOM, NAVALI NA MENE! Poznati glumac podržao bolesnu pevačicu, a ona mu odgovorila na ŠOKANTAN način! (VIDEO)

Šinejd O'Konor je zapanjila sve svojim odgovorom na podršku koju joj je uputio Rasel Brend

  • 4
Šinejd O'Konor Printskrin: Facebook/Sinead O'Connor

Potresna ispovest Šinejd O'Konor koja, kako kaže, boluje od tri mentalne bolesti, rastužila je ceo svet, a među prvima je pevačicu podržao glumac Rasel Brend. Međutim, sigurno nije očekivao da će mu Šinejd odgovoriti na veoma čudan način.

Zašto sam sama? Nikoga nije briga da li ću se ubiti, ni moju porodicu ni Irsku: Potresni vapaj Šinejd O'Konor (VIDEO)

Rasel je u svojoj emisiji podrobno opisao šta se dogodilo sa O'Konorovom i naglasio da je njoj, kao i svim ljudima sa psihičkim problemima najpotrebnija ljubav i podrška.

Nakon toga oglasila se Šinejd, koja je Brendu na bizaran način odgovorila.

- Poruka za Rasela Brenda, izvini ako sam ti pogrešno napisala ime. Hvala ti puno za tvoju predivnu podršku. Uvek sam osećala neku povezanost s tobom. Mogao bi da mi pomogneš i dobrim je***em, iskreno. Poslednji muškarac koji je dirao moje telo, izvadio je moje reproduktivne organe pre dve godine. Pa, ako zaista želiš da budeš deo mog ozdravljenja, hajde, navali na mene šefe - napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    21. avgust 2017 | 18:54

    Ova prica kao da je odrasla na Beogradskim splavovima...

  • Cika Velja

    21. avgust 2017 | 20:24

    OK,zena ima vise od tri mentalne bolesti...jedna je poreklo,druga moralno stanje,treca je osecaj za druge,i ove njene tri dosadasnje dijagnoze daju zbir od sest!? Pa i nije lose za osobu takvog zivotnog stila!!!

  • mara

    25. avgust 2017 | 15:57

    Uznapredovala ova bolest od poslednjeg clanka koji smo citali😐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA