LAGAO SI! Poznata glumica javno prozvala Bena Afleka zbog njegove izjave o najmoćnijem čoveku Holivuda koji je seksualno zlostavljao žene!

Rouz Mekgovan nije imala razumevanja za svog kolegu, koji se oglasio povodom afere koju uveliko trese Holivud, a tiče se producenta Harvija Vajnštajna

  • 1

Glumica Rouz Mekgovan javno je kritikovala kolegu Bena Afleka zbog njegove izjave vezano za najmoćnijeg čoveka Holivuda, producenta Harvija Vajnštajna, koji je, kako se priča, seksualno zlostavljao brojne poznate ženske ličnosti, od Anđeline Džoli, Gvinet Paltrou, Kare Delevinj...

POZVAO ME JE U SOBU, HTEO JE TROJKU SA MNOM... Poznata manekenka otkrila da ju je najmoćniji čovek Holivuda seksualno uznemiravao (FOTO)

Ben Aflek se oglasio i osudio to što je Vajnštajn uradio.

Foto: AP/Tanjug

- Tužan sam i ljut da je čovek sa kojim sam sarađivao koristio svoju poziciju moći da iskorišćava, seksualno uznemirava i manipuliše mnogim ženana tokom decenija. Dodatne optužne vezano za ovu situaciju koje sam pročitao ovog jutra su me zgadile. Ovo je totalno neprihvatljivo, pitam se šta ja mogu da uradim da se to više ne događa drugima. Moramo da uradimo više kako bi zaštitili naše sestre, prijateljice, saradnice i ćerke. Moramo da podržimo one koji idu napred, da osuđujemo ovakav tip ponašanja kada ga vidimo i da se potrudimo da imamo više žena koje imaju poziciju moći - naisao je glumac na Fejsbuku.

Međutim, glumica Rouz Megovan, koja je isto imala neprijatnu situaciju sa Harvijem Vajnštajnom, osula je paljbu po Afleku, napisavši da je ona Benu već pričala o producentovom nedoličnom ponašaju.

Foto: Guliver/Mike Windle/Getty Images for Art of Elysium

- "Za ime Boga, rekao sam mu da prestane da radi to", rekao si mi u lice. Pres konferencija na koju sam naterana da idem posle napada. Lagao si - napisala je Rouz Mekgovan Afleku, a onda ga je opsovala.

- Je*i se, Ben Aflek - napisala je kratko Rouz.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sto je ovoo

    12. oktobar 2017 | 15:31

    Sad kad su postale poznate nesto se zale a nijedna nije otisla kad je trebalo u policiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA