Hakeri, slušalice i NEVIĐENO obezbeđenje: Otkrivena najveća tajna "Igre prestola"

HBO ne želi ništa da prepusti slučaju i šta će se dešavati u poslednjoj sezoni popularne serije će predstavljati "državnu tajnu"

  • 6

Dok svi sa ogromnim nestrpljenjem čekaju osmu i poslednju sezonu "Igre prestola", kao bomba je odjeknula informacija da će za svaku epizodu biti snimljeno nekoliko lažnih završetaka, kako bi se hakeri zbunili.

ŠTA MU SE DOGODILO? Bio je san svake žene, muškarci su maštali o njegovim mišićima, a sada se Rasel Krou ugojio i načisto IZOBLIČIO! (FOTO)

Da podsetimo, sve je počelo kada je Nikolaj Koster-Valdau (igra Džejmija Lanistera) izjavio da glumci neće dobiti scenario za poslednjih šest epizoda, već da će na setu imati bubice kojima će im sufleri diktirati tekst!

Ma koliko ovo sumanuto zvučalo, ove neuobičajene mere su navodno preuzete u strahu od hakera koji su već dobro ojadili HBO u prethodnih nekoliko meseci, a da ne pominjemo da je na internet procureo scenario prvih pet epizoda sedme sezone...

Sa druge strane, Lijam Kaningem, koji tumači ulogu Davosa Sivorta, tvrdi da je već dobio scenario ali da "zbog silnog obezbeđenja nije mogao da ga pročita", šta god to značilo.

Da sve bude kao u nekom trileru, šefovi HBO-a ozbiljno planiraju da za svaku epizodu snime po nekoliko različitih završetaka kako niko ne bi znao pravi kraj, i tako načisto zbunili potencijalne hakere.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA