≫ 

Pobegao je iz "Zadruge", a sada je dobio ponudu od holivudskog seksualnog zlostavljača koju nije mogao da odbije!

Uroš Ćertić ni sam to nije očekivao, ali odmah po izlasku iz rijalitija dobio ponudu od Harvija Vajnstajna

  • 5
Zadruga, ulazak u zadrugu, Uroš Ćertić, Uror Certic Foto: Marko Jovanović

Kaskader Uroš Ćertić po izlasku iz rijalitija "Zadruga" dobio je dosta poslovnih ponuda, a jedna od njih bila je učešće u jednoj od epizoda druge sezone serije "Six" producenta Harvija Vajnstajna i reditelja Mikaela Solomona.

Evo kako Uroš Ćertić izgleda nakon BEŽANJA iz Zadruge i šta kaže o skandalu sa Mikijem! (FOTO)

SINAN SAKIĆ U KRITIČNOM STANJU! 12 lekara se bori za pevačev život, njegova supruga se oglasila potresnom porukom (FOTO)

- Po svojevoljnom izlasku iz rijalitija "Zadruga", dobio sam ponudu da radim kao kaskader na jednoj od epizoda druge sezone serije "Six" producenta Harvija Vajnstajna i reditelja Mikaela Salomona koji ima dve nominacije za Oskara kao direktor fotografije. Naravno, prihvatio sam - pohvalio se Uroš Ćertić.

Foto: Telegraf

Kaskader nije želeo da komentariše na temu producentovih mračnih tajni i skandala koji je nedavno izbio zbog seksualnih navika i ucena za koje su optuživali Harvija,  Uroš kaže da obožava svoj posao i to je jedino što mu je bitno.

- Uf, ne bih ja to u ulazio, to je veoma škakljivo, u najmanju ruku. Želim da radim to što volim još dugo godina tako da nemam komentar. Obožavam svoj posao i pravo je bogatstvo raditi ono što voliš. Kada smo kod onoga što volim, u pauzama između putovanja i snimanja, treniram i provodim divne dane sa mojom Jovanom - kaže Uroš Ćertić.

Foto: Guliver/Drew Angerer/Getty Images

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    23. oktobar 2017 | 20:32

    hahahahha

  • mara

    23. oktobar 2017 | 22:09

    Xaxaxaxaxa sta ti je rijaliti. Udjes pobjegnes jos bolje preskocis sve prepreke i eto te kaskader. Ne bilo kakav kaskader vec te ozbiljni kriminalci traze😂😂😂

  • Vuk

    23. oktobar 2017 | 22:00

    Ha, ha, ha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA