HOLIVUD U ŠOKU! Kevin Spejsi priznao da je gej!

Nakon što ga je Entoni Rap optužio za sekusalno zlostavljanje, Spejsi je na Tviteru objavio poruku u kojoj se deklarisao kao homoseksualac

  • 4

Nakon što je glumac Entoni Rap optužio Kevina Spejsija za seksualno zlostavljanje, koje se navodno dogodilo 1986. kada je Rap imao samo 14 godina, oglasio se Spejsi koji je priznao da je gej.

Kim Kardašijan slavila Noć veštica prerušena u Šer, a sada ceo svet bruji o njenim NACRTANIM trbušnjacima! (FOTO)

Poznato je da Kevin Spejsi fanatično čuva svoj privatni život, i zbog toga je sve šokirala poruka koju je objavio na svom Tviter profilu.

- Veoma poštujem i cenim Entonija Rapa kao glumca. Bio sam užasnut kada sam čuo tu priču. Iskreno, zaista se ne sećam tog susreta koji se dogodio pre više 30 godina. Ali, ako sam se ponašao kako je on to opisao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje zbog mog neoprostivog ponašanja, najverovatnije u alkoholisanom stanju. Žao mi je zbog osećanja koje nosi sve ove godine. Ova priča me je ohrabrila da se pozabavim još nekim stvarima iz svog života. Znam da o meni kruže razne priče, koje su dodatno podstaknute time što pažljivo čuvam svoju privatnost. Kao što meni najbliži ljudi znaju, u životu sam bio u vezama sa ženama i muškarcima. Voleo sam i bio u romantičnim vezama sa muškarcima, i sada sam izabrao da živim kao gej. Želim da budem iskren i otvoren u vezi sa ovim, a to počinje sa proučavanjem mog ponašanja - poručio je Spejsi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    30. oktobar 2017 | 11:58

    Neeeeee...

  • Pali-dron

    30. oktobar 2017 | 10:19

    A kako bi drugačije uspeo u zemlji "svetog drveta"... Odričem se svakog tvog filma! 🙅

  • Mila

    30. oktobar 2017 | 20:56

    Ceo zivot te obozavam kao umetnika i coveka...ovo bas nisi morao da izjavis sada..fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA