Član grupe "Backstreet Boys" optužen za silovanje, pevačica otkrila šokantne detalje svega što joj je radio!

Požalila se na to što joj je uradio, ali su joj savetovali da ćiti, jer bi joj karijera mogla biti uništena

  • 0

Pevačica i glumica Melisa Šuman bivša članica grupe "Dream" sada ima 33 godine i u braku je, ali se prisetila nekih ne tako lepih događaja koji je vezuju za prethodni period svog života.

Ona tvrdi da kada je imala 18 godina, dogodila joj se jedna neprijatna situacija sa Nikom Karterom koji je tada imao 22 godine, inače članom grupe "Backstreet Boys".

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Ona tvrdi da ju je Karter terao na oralni seks, pre nego što ju je silovao u svom stanu u Santa Moniki 2002. godine.

Pevačica kaže da se posle cele situacije pojedincima požalila na to što joj je Nik uradio, ali su joj savetovali da ćuti, jer on ima moćnu pravnu ekipu iza sebe i da će joj karijera biti uništena.

Katarina Radivojević posle godinu dana otkrila veliku tajnu serije "Ubice moga oca"! (VIDEO)

Melisa tvrdi da ju je Karter pozvao na druženje sa prijateljima, na šta je ona pristala i u pratnji svoje prijateljice došla je kod njega u stan. Tu su se družili, igrali video igrice, a zatim ju je on pozvao do svoje kancelarije da posluša muziku na kojoj trenutno radi. Na njeno veliko iznenađenje, on ju je tada napao i primorao na oralni seks.

Foto: Profimedia/Alamy

Šuman kaže da ju je potom odveo u kupatilo i da je tamo nastavio.

- Bio je mnogo jači i veći od mene i nije bilo načina da otvorim ta vrata ili da mi neko pomogne. Moja prijateljica mi nije mogla pomoći nisam ni znala gde je ona. Rekla sam mu da sam nevina i nisam želela da imam seks - rekla je ona.

Kako je istakla, seća se da mu je tada rekla da je nevina i da se "čuva za muža", a da je njegov odgovor bio: "Ja mogu da budem tvoj muž".

Ona tvrdi da je Karter iz nedelje u nedelju ponovo pokušavao da stupi u kontak sa njom, pa ju je više puta zvao, ali ona nije odgovarala na telefonske pozive.

Melisa je iznela svoje optužbe na blogu koji je objavila žena koja takođe tvrdi da ju je Karter prošlog meseca seksualno napao.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA