Ti si odvratan čovek, je l' ti jasno! Gost rekao da su Britanke debele i ružnije od Ruskinja, a voditelj ga izvređao usred Jutarnjeg programa! (VIDEO)

Voditelj Pirs Morgan je žestoko napao svog gosta koji nije imao lepo mišljenje o Engleskinjama

  • 12

Kada se u emisiji "Dobro jutro Britanijo" pojavio "guru za izlaske" (dating guru) Ričard La Ruina, koji je isprozivao Engleskinje za koje je rekao da su debele, neatraktivne i manje inteligentne od žena iz Istočne Evrope, voditelj Pirs Morgan je izgubio živce i svog gosta je nazvao se*onjom.

Nema kud dalje! Džej Lo obukla NAJBEZOBRAZNIJI kostim ikada, grudi joj izleću a dole TRAČICA! (VIDEO)

La Ruina, koji je inače oženjen Ruskinjom, se proveo kao bos po trnju kada je objasnio zašto svojim klijentima preporučuje da izlaze sa ženama iz drugih delova Evrope.

- Lepše su, inteligentnije i ženstvenije od Britanki. Engleskinje su poznate po tome što stalno zanovetaju i traže mnogo, a zauzvrat daju malo. Takođe, većina Britanski je debela. Muškarci žele seksi žene, a Engleskinje to uglavnom nisu. Kad god vidim lepu ženu u Londonu, ispostavi se da su to Ruskinje ili Šveđanke - izjavio je La Ruina a Morgan je odmah, u svom stilu osuo paljbu po njemu.

Printskrin: YouTube/Good Morning Britain

- Ti si se*onja, je l' ti jasno. Nemaš ni trunku poštovanja za Engleskinje, odvratan si čovek. Mislim da si u pravu što svoju sreću tražiš u Rusiji, jer šanse da ponovo imaš seks u ovoj zemlji su ravne nuli - zaključio je zajapureni voditelj.

Pogledajte raspravu Morgana i La Ruine:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajkula

    23. novembar 2017 | 08:20

    U svakoj državi se probere nešto da valja. Nisu sve engleskinje debele, neke su i brkate.

  • Nn

    23. novembar 2017 | 02:01

    Tipično za engleze kad oni ismijavaju druge narode to je "humor " a kad im se uzvrati odmah histerisu .

  • TNT

    22. novembar 2017 | 22:01

    Ali to je istina.Od deset Engleskinja ili Amerikanki jedna je mrsava i zgodna.A od 10 zgodnih jedna je jos i zenstvea.Od 10 zenstvenih jedna je inteligentna.To je cinjenica znam licno iz dugogodisnjeg iskustva.Zele da se ophodis prema njima kao da su bogom dane a za uzvrat nedaju bogzna sta.A i kad bi htele neznaju.Jednostavno nis koristi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA