Emotivno, sirovo i realno: Kim Kardašijan i šminker iz Crne Gore spremaju novi rijaliti! (VIDEO)

Rijaliti "Glam Masters" bi trebalo da počne sa emitovanjem od 28. februara

  • 2

Kim Kardašijan samo što je izbacila novi parfem i aplikaciju, ne prestaje sa poslovnim idejama pa je tako u pripremi i novi projekat. Naime, reč je o rijalitiju pod nazivom "Glam Masters" gde će joj se pridružiti i njen lični šminker Mario Dedivanović iz Crne Gore.

LUDNICA U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović jurila Karleušu po celom studiju, a kada ju je stigla, oborila ju je na pod i... (VIDEO)

Za sada se zna samo da će Kim biti izvršni producent, a Mario je jedan od sudija u šou programu koji će početi da se prikazuje 28. februara.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

- Bila sam veoma nesigurna u ovaj projekat. Bila sam uplašena, jer nisam znala šta da očekujem. Ipak, ovo je postalo jedno od najboljih iskustava u mojoj karijeri. Emotivno je, sirovo i realno. Jedva čekam da svi to vide. Glavna nagrada će nekome bukvalno promeniti život. A ako volite šminku, ovo će vam biti omiljena emisija - rekla je Kim u jednom intervjuu.

Pogledajte najavu za novi rijaliti Kim Kardašijan:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA