Fanovi se mole za njegov oporavak: Pobedniku "Evrosonga" presađeno srce

Doktori kažu da će Salvador Sobral imati sasvim normalan život ako sve bude u redu i ako njegov organizam prihvati novo srce

  • 3

Pobednik "Evrosonga" Salvador Sobral oporavlja se posle transplantacije srca, a lekari kažu da se mladi pevač oseća dobro nakon operacije koja je obavljena u petak.

Slavni pevač Kris Ria se srušio na sceni: Hitno prevezen u bolnicu

Sobral već godinama ima probleme sa srcem, i kada su mu lekari saopštili da je neophodna transplantacija, on je nekoliko meseci morao da čeka na odgovarajućeg donatora.

- Operacija je dobro protekla. On je bio veoma dobro pripremljen i on je mlad čovek koji razume sve rizike i teškoće koje nosi ovakav zahvat - izjavio je hirurg Manuel Abekašiš i dodao da mu je Salvador pre operacije rekao "Srećno".

Foto: AP/Tanjug

Abekašiš je napomenuo da će Sobralov oporavak dugo trajati, kao i da će, ako sve bude u redu, i organizam prihvati novo srce. pevač imati sasvim normalan život.

Da podsetimo, Salvador je na ovogodišnjoj "Pesmi Evrovizije" pobedio sa baladom "Amar Pelos Dois" a njegovi fanovi su zasuli društvene mreže porukama podrške...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA