≫ 

Ima više od 40 šavova na licu: Pevačica objavila prvu sliku posle nesreće i napisala da nikada više neće izgledati isto! (FOTO)

Pevačica je u bizarnoj nesreći slomila zglob, a sve do sada krila je da je ozledila i lice

  • 0

Američka pevačica i glumica Keri Andervud napisala je u svom novogodišnjem blogu da ima više od 40 šavova na licu nakon što je u novembru doživela nezgodu, kada se saplela o stepenice u svom domu.

Podočnjaci, mokra kosa... Džesika Alba je i u ovom izdanju, samo 5 dana nakon porođaja, jedna od NAJLEPŠIH žena sveta! (FOTO)

Pevačica je 1. januara objavila blog u kojem je napisala da oseća da ne izgleda isto kao nekada, nakon što je pretrpela brojne operacije na licu.

- Neverovatno je kako vam jedna bizarna nesreća može promeniti život. Neću otkrivati sve užasne detalje, ali ću reći da je posle operacije u noći kada sam pala doktor rekao mom suprugu da mi je stavio između 40 i 50 šavova. Sedam nedelja kasnije, uz najbolje lekare, još uvek se oporavljam i ne izgledam baš kao nekada - napisala je Keri između ostalog.

Foto: Guliver/Michael Loccisano/Getty Images

Pevačica je dodala i da je srećna što se sve nije i gore završilo, a pre Nove godine objavila je i selfi na Instagramu na kojem joj je lice pokriveno šalom. To je ujedno i prva njena fotografija koju je objavila od nesreće.

Samo tri nedelje nakon nezgode, 12. decembra, jedna od pevačicinih saradnica podelila je na Tviteru fotografiju sa Keri, ne znajući šta joj se dogodilo, ali se povodom toga oglasila nekoliko dana kasnije i napisala kako "izgleda sjajno".

(Telegraf.rs/foxnews.com)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA