Nikol Kidman nikada ne pominje decu koju je usvojila u braku sa Tomom Kruzom, a razlog će vas šokirati

Na dodeli "Zlatnog globusa" glumica je ponovo "zaboravila" da pomene Izabelu i Konora, usvojenu decu iz braka sa Tomom Kruzom

  • 2

Nikol Kidman (50) se na ovogodišnjoj dodeli "Zlatnog globusa" kao i uvek pojavila u besprekornom izdanju i fascinirala prisutne, kako izgledom tako i govorom koji je održala.

Opra Vinfri rasplakala publiku na dodeli Zlatnog globusa, o njenom moćnom govoru bruji ceo svet! (VIDEO)

U svom govoru holivudska zvezda se zahvalila mnogima, a između ostalog i svojoj deci Fejt Margaret i Sandej Rouz, koju ima sa muzičarem Kitom Urbanom, sa kojim je u braku od 2006. godine. Ovo je inače bio drugi put da Nikol nije pmenula svu svoju decu u pozdravnom govoru.

Foto: Tanjug/AP

Decu koju je usvojila u braku sa Tomom Kruzom ne pominje. Razlog tome jeste uticaj sekte u koju je i Tom Kruz učlanjen, kao i deca Konor (22) i Izabela (25).

Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

I Nikol je bila član Sajentološke crkve dok je bila u braku sa Tomom, a to je na nju veoma loše uticalo, do te mere da je prekinula svaki kontakt sa decom.

Posle razvoda okrenula se na drugu stranu, a sa Konorom i Izabelom danas nije u kontaktu.

Foto: Tanjug/AP

- Moja deca su još budna, stoga Sani i Fejt, volim vas. Ovo donosim kući vama, srećice! - rekla je Nikol nakon što je primila nagradu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonja

    9. januar 2018 | 23:22

    Pa posteno!

  • Тодорић

    10. januar 2018 | 03:37

    Ма немојте? А шта се замера Крузу? Одгајила је два туђа детета,доста,ко је то од нас урадио,па да јој замерано? И зашто би их спомињала,помогла је и превише... Има своју децу,воли их и спомиње,што је нормално,зар не?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA