≫ 

SVET U ŠOKU: Pevačica grupe The Cranberries umrla u 46. godini

Pevačica Dolores O'Riordan, autorka čuvenog hita "Zombie", preminula je u hotelu u Londonu

  • 34

Pevačica irskog benda "The Cranberries" Dolores O'Riordan preminula je danas (15. januara) u Londonu u 46. godini, potvrdili su iz njene PR službe.

Spreman sam da umrem, povraća mi se od ovog sveta: Alen Delon dao svoj poslednji intervju i zapanjio svet

Pevačica, koja je nedavno nastupila sa bendom D.A.R.K, preminula je u hotelu u britanskoj prestonici, a u zvaničnoj izjavi njenog PR tima stoji sledeće:

- Irska i internacionalna zvezda O'Riordan iznenada je danas preminula u Londonu. Imala je 46 godina.

Foto: Guliver/Paul Jeffers/Getty Images

Pevačica sjajnog vokala je sa čuvenim irskim bendom "The Cranberries" nedavno boravila u Londonu zbog snimanja, i to je sve što je za sada poznato.

- Članovi porodice su očajni i zatražili su razumevanje i privatnost u ovim za njih veoma teškim momentima - izneto je u saopštenju.

Dolores je 4. januara objavila svoj poslednji tvit sa fotografijom naglasivši kako stiže u Irsku.

Čuvena rok grupa "The Cranberries" formirana je još davne 1989. godine, a Dolores je bila vodeći vokal. Bili su aktivni sve do 2003. nizajući hitove koji se i danas rado pevaju među svim generacijama, a zatim je usledila poveća pauza.

Bend se ponovo okupio 2009. godine, a 2012. irski rokeri oduševili su 4.000 ljudi u Beogradu, gde su održali nezaboravan koncert.

Foto: Profimedia

Dolores O'Riordan autorka je čuvenog hita "Zombie" iz 1994. godine, kojim je stekla svetsku slavu. Rođena je 6. septembra 1971. godine, a za sobom je ostavila troje dece.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    15. januar 2018 | 18:54

    Kakav šok! Ne mogu da verujem da je nema vise. Nazalost, ova vest ce proci nezapazeno u motu raznih bubamara, prijovicki, pavlovicki i ostalih radamanojlovicki...

  • &

    15. januar 2018 | 19:32

    Kada se setim divnih dana provedenih uz pravu muziku i Akademije,kst-a...prijatelja,druzenja...Nikada te necemo zaboraviti uvek ces ziveti u nasim srcima ! Tuga-(

  • Vlada

    15. januar 2018 | 19:45

    Pocivaj u miru andjele, a mi cemo uzivati u tebi jos dugo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA