Žena mačka u 52. godini obukla providnu haljinu i ponosno prošetala bez donjeg veša! (FOTO)

Slavna lepotica ponovo je pokazala zašto je smatraju boginjom koja u 52. godini ima telo kakvo se retko viđa i kod 25 godina mlađih devojaka

  • 7
Foto: Tanjug/AP

Vatrena Hale Beri u ponedeljak veče oborila je s nogu sve prisutne pojavljivanjem na 49. po redu dodeli NAACP Image nagrada u Kaliforniji.

Slavna glumica i lepotica koja u avgustu puni 52 godine na crveni tepih došla je u elegantnoj, ali providnoj haljini, i to baš u onom "rizičnom" delu oko međunožja.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

To je bilo sasvim dovoljno da apsolutno sve oči budu uperene u nju, i da se, naravno, nagađa da li ima ili nema donji veš. Međutim, malo bliži pogled na njen donji deo tela jasno otkriva šta Hale nosi ispod haljine, odnosno da li je uopšte nešto imala ispod iste...

Foto: Tanjug/AP

Lepoj Hale koja je svoje seksi telo pokazala u čuvenom ostvarenju "Žena mačka" nagradu je "maznula" Oktavija Spenser, iako je Hale pobrala sve pozitivne kritike za vanserijski odigranu ulogu u ostvarenju "Kidnap".

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Inače, haljina koju je Beri ponela nosi potpis "Reem Acra", kreatorke iz Bejruta poznate po spektakularnim haljinama i venčanicama.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA