≫ 

NAPRAVILA HAOS NA INTERNETU! Kim Kardašijan otkrila kakvo NEOBIČNO ime je dala svom detetu i istinu o svojoj bebi (FOTO)

- Upoznala sam je sa porodicom, ali nisam svojoj deci još objasnila ko je majka njihove sestrice - rekla je Kim o surogat majci

  • 6

Nakon što su Kim Kardašijan i Kanje Vest potvrdili da su dobili ćerkicu koju im je rodila surogat majka, usledile su brojne spekulacije oko toga ko je prava majka deteta, i da li je to Kajli Džener, polusestra Kardašijanove.

Kim i Kanje odbili MILIONSKE ponude za prve slike tek rođene ćerkice, kad čujete koja cifra je u pitanju prenerazićete se!

Kim je sada otkrila da je surogat majka jedna od obožavateljki starletinog rijalitija "Keeping Up With The Kardashians".

- Ona je bila veoma uzbuđena. Gleda redovno moj šou, ali nije zadrti fan ili tako nešto. Jednostavno je primetila koliko se ja mučim i koliko sam iskrena o tome. Upoznala sam je sa porodicom, ali nisam svojoj deci još objasnila ko je majka njihove sestrice - ispričala je Kim, a kako nagađaju amaerički mediji, surogat majka je navodno, udata Afroamerikanka koja već ima dvoje dece i demokrata je po političkom opredeljenju.

Foto: Tanjug/AP/Invision

- Iako je nisam ja rodila, odmah sam osetila povezanost sa bebom. Kao da je sa nama bila sve vreme. Ljudi misle da je korišćenje surogat majke mnogo lakše rešenje, jer ne prolazite kroz bolove i porođajne muke, ali greše, i za mene je bilo veoma teško što nisam nosila svoje dete, naročito nakon što sam rodila Nort i Sejnta - izjavila je Kim.

Foto: Tanjug/AP

U međuvremenu su utihnule i glasine o Kajli Džener kao potencijalnoj surogat majci, a sada sve zanima kako će se beba zvati. Nakon što je Kim na svom Instagram profilu objavila sliku sa znakom Luja Vitona, fanovi su počeli da se šale da će devojčica dobiti ime po čuvenom francuskom dizajneru.

Foto: Profimedia/INSTAR Images

Ipak, Kim je te priče demantovala i tvrdi da je ova slika posvećena njenom prijatelju Kimu Džonsu koji je dao ostavku na mesto umetničkog direktora kompanije "Luj Viton"...

Na kraju, Kim je otkrila kakvo ime je dala svom detetu, tačnije ćerkici. Verovali ili ne, beba se zove Čikago Vest.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dje ili ce

    19. januar 2018 | 23:15

    Od ovih je I krenulo rusenje normalnih zdravih I lepih zena u Srbiji. Sada su sve manje-vise silikonske zavisnice! Ovo uzor nekome daleko bilo..

  • Jess

    19. januar 2018 | 21:22

    Sestra bolja. A drugo, neobrazovani su do bolaa

  • Eeeee

    19. januar 2018 | 20:44

    Da srpiknja na kraju?? U Cikago ima najvise srba???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA