≫ 

Glumac se razvodi posle 22 godine braka: Na Zlatnim globusima se zahvalio ženi i ljubavnici, a onda je jedna od njih pobesnela! (FOTO)

Par se razišao u maju 2017. godine, a u oktobru su objavili i zvaničan kraj zajedničkog života

  • 5
Foto: AP/Tanjug

Holivudski glumac Juan Mekgregor (49) i njegova supruga Eva Mavrakis (51) razvode se posle 22 godine braka.

Glumica (46) objavila sliku na kojoj se drži za stomak, svi joj čestitali na trudnoći, a onda je šokirala objašnjenjem da nije trudna - već bolesna! (FOTO) (VIDEO)

Zahtev za razvod braka podneo je Mekgregor, navodeći kako su među njima nepremostive razmirice, i zatražio je zajedničko starateljstvo nad decom, navodi TMZ. Osim toga, naveo je i kako pristaje na plaćanje alimentacije i svega ostalog što je potrebno.

Međutim, s druge strane, Eva je zatražila potpuno starateljstvo nad decom sa pravom posete za Mekgregora.

Foto: Profimedia / Ewan McGregor, Eve Mavrakis

Par se nezvanično razišao u maju 2017. godine, ali su to ozvaničili tek u oktobru, piše magazin "People".

Mekgregor je od oktobra u vezi sa glumicom Meri Elizabet Vinsted (33), zvezdom serije "Fargo", a u govoru koji je održao na nedavnoj dodeli "Zlatnih globusa" zahvalio se dvema ženama - supruzi i ljubavnici. Čini se da je javna preljuba ozbiljno razljutila glumčevu suprugu, budući da ne pristaje na sporazumni razvod.

Foto: AP/Tanjug / Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead

Inače, zanimljivo je da se i Meri Elizabet (Mekgregorova nova devojka) razvela od svog supruga u maju 2017. nakon sedam godina braka.

Foto: Profimedia / Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead

Podsetimo, Mekgregor i Eva upoznali su se na jednom snimanju, a venčali su se 1995. godine.

Mekgregorova ćerka Ester (15) teško je podnela to što joj je tata ostavio mamu i ne podržava njegovu novu vezu. Njihov poljubac u javnosti posebno ju je dotukao i svoje razočaranje pokazala javno na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila klip kako svira gitaru i peva stihove: "Ne znam kako da oprostim. Ne znam da li ću moći...".

(Telegraf.rs/foxnews.com)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gags

    21. januar 2018 | 22:20

    Bas mi je zao zene , nije to lako ! Ulozis zivot u brak , izrode se djeca i on te ostavi poslije 22 godine i prošeta mladju ! Kako djeci objasniti , sebe oporaviti , bas tezak udarac za porodicu ! ?

  • kralj

    22. januar 2018 | 10:29

    Dobra cera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA