Monika i Čendler se razvode, Džoi postao uspešan glumac... Pogledajte trejler za "Prijatelje" koji je napravio haos na internetu! (VIDEO)

Nezvanični trejler za film "Prijatelji" ima više od 3,7 miliona pregleda na Jutjubu

  • 8

Nezvanični (neki kažu i lažni) trejler za film "Prijatelji" napravio je pravu pometnju na internetu. U snimku od tri minuta, koji je objavio Smasher, možemo videti zvezde ove hit serije ponovo na okupu. U ovom trejleru saznajemo da su Monika i Čendler pred razvodom, da je Džoi uspešan glumac, ali da nema emotivnog partnera.

Takođe, Rejčel i Ros se nalaze u problemima i godinama nisu zajedno. Fibi i Majk muku muče sa svojim brakom i ne idem dobro. Rosova deca, Ema i Ben su odrasli i uveliko su u školi.

Za deset dana ovaj nezvanični trejler za "Prijatelje" pogledalo je više od 3,7 miliona korisnika na Jutjubu.

Podsetimo, posledna epizoda serije "Prijatelji" emotivana je 2004. godine.

Pogledajte ga i vi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokelj

    22. januar 2018 | 11:37

    Jedva cekam ali znam da to nece biti isto... Ipak je ono doba bilo doba dobre zezancije i u seriji su imali po 30 godina i bili bez obaveza a sad...Videcemo

  • Stefan

    22. januar 2018 | 11:34

    Za mene neznace nikakve oli zvezde niti bilo koje druge koje se stavljaju u nekakve zvezdr to je sramota da vrijedaju zvezde na nasemi nebu to su zbezdr koje su gote i vasioni a ne ove sto hodaji po zemlji manite se gluposti visr znase gdr stojr zvezde damo na nebu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA