POVRATAK U VELIKOM STILU: Spajsice pevaju na kraljevskom venčanju!

Članice ovog popularnog benda smatraju da njihov prvi nastup mora biti "baš britanski"

  • 2

Jedna od najpopularnijih britanskih grupa "Spice Girls", ili popularne "Spajsice", nastupiće na venčanju princa Harija i američke glumice Megan Markl. Megan je veliki fan ovog ženskog sastava, pogotovo Mel B, a ona i Hari su saglasni da je ovo idealna prilika za nastup posle više godina pauze.

Kijin Andrija prvi put iskreno o njenom odnosu sa Filipom, i šta će biti sa njima kada Kristina izađe iz Zadruge!

Iako nije još zvanično potvrđeno, Britanci nisu ovu vest dočekali sa odobrenjem, budući da su se nadali da će prvi koncert "Spajsica" biti javan i dostupan svima koji žele da ih ponovo vide zajedno, i to baš na dvadesetogodišnjicu nastanka jedne od najpopularnijih grupa 90-ih.

Foto: Profimedia/AFP

Navodno je Geri Horner najviše zagrejana za ovu opciju, budući da smatra da prvi nastup mora biti "baš britanski", prenosi The Sun.

Tim povodom pozvala je devojke u svoj dom kako bi se dogovorile oko detalja. 

Foto: AP/Tanjug

- Geri je predložila da bi bilo super da devojke ponude svoje usluge kraljevskoj porodici, jer je ovo glamurozno venčanje odlična prilika za njihov povratak na muzičku scenu - otkrio je izvor za "The Sun".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA