≫ 

Lažna vest da je Silvester Stalone umro srušila internet! Glumac opet morao da dokazuje da je živ i zdrav, a oglasio se i njegov brat! (FOTO)

Osamnaest meseci kasnije, ponovo se pojavila lažna informacija da je umro Silvester Stalone, zvezda filmova "Rambo" i "Roki"

  • 3

Lažna vest da je slavni holivudski snagator Silvester Stalone preminuo preplavila je internet, a povodom ove bizarnosti oglasio se i njegov brat Frenk Stalone. 

OVA ULOGA ĆE MU PROMENITI ŽIVOT: Cecin maneken rame uz rame sa Silvesterom Staloneom! (FOTO)

Vest koja se brzinom munje proširila društvenim mrežama jeste da je Stalone umro od raka prostate, a fanovi su masovno počeli da se opraštaju od popularnog Rokija Balboe, iako ovo nije prvi put da je ovakva informacija plasirana u javnost.

Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello/Invision

Povodom ove lažne i uznemirujuće vesti koja je šokirala svet oglasio se i Staloneov brat, koji je na društvenim mrežama potvrdio da je slavni glumac živ i zdrav. 

Foto: Profimedia

- Glasine da je moj brat mrtav su lažne. Koji bolesni mozak može ovakve stvari da objavljuje? Ovakvi ljudi su mentalno ugroženi i ne zaslužuju mesto u ovom društvu - napisao je Frenk Stalone na Instagramu.

Osim toga, svoju smrt morao je da demantuje i sam Silvester, koji se takođe oglasio na Instagramu.

- Molim vas da ignorišete ovu glupost. Živ sam i dobro sam, srećan sam i zdrav! - napisao je legendarni glumac na svom zvaničnom nalogu.

 
Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Inače, fotografije uz koje je kružila vest da je slavni Slaj preminuo, a na kojima izgleda iscrpljeno i bolesno su sa snimanja filma "Creed 2", objasnio je Frenk Stalone.

 
A post shared by Frank Stallone (@frank.stallone) on

Podsetimo, slična informacija plasirana je na društvene mreže i 2016. godine, kada se pisalo da je pronađen mrtav u svom domu. Srećom, slavni Roki i dalje je jači od svega.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA