"Izdaja" i "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju" od sutra u bioskopima (FOTO) (VIDEO)

Džejson Metjus, autor knjige "Izdaja", je bivši CIA operativac, tako da se kroz njegova dela provlači njegovo veliko iskustvo pravog agenta

  • 0

Crna komedija "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju", koja je osvojila publiku i nagrade prestižnih filmskih festivala, a koju potpisuje reditelj i scenarista Martin Mekdona, stiže sutra u domaće bioskope širom Srbije.  Još jedan filmski novitet ove nedelje je špijunski triler "Izdaja", baziran na bestseleru Njujork Tajmsa, koji je ponovo spojio oskarovku Dženifer Lorens i reditelja Frensisa Lorensa.

Crna komedija "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju", koja je dobila sedam nominacija za Oskara, predstavlja neobičnu priču o ženi koja kreće u pravi mali rat protiv policije, koristeći tri bilborda u Misuriju, nakon neuspešne potrage za ubicom njene kćerke. Glavne uloge pripale su glumici Franses Mekdormand, Semu Rokvelu, Vudiju Harelsonu i Piteru Dinklidžu.

Foto: Promo

Mekdona je inspiraciju za film dobio pre dvadeset godina, kada je ugledao bilborde pokraj puta koji su javnost podsećali na nerešen zločin. Gnev i očaj kojima su bilbordi odisali bili su toliko opipljivi da su mu se urezali u sećanje i ostali uz njega sve dok nije osmislio pravu priču koja bi prenela te snažne emocije.

Adaptacija špijunskog romana Džejsona Metjusa, "Izdaja", od 1. marta stiže u bioskope širom sveta, pa tako i kod nas. Ovaj misteriozni triler donosi priču o devojci koja važi za najsmrtonosniju rusku zavodnicu. Balerina Dominika Egorova (Dženifer Lorens) biva regrutovana u "Školu za vrapce", tajnu obaveštajnu službu koja obučava izuzetne mlade ljude kao što je ona da koriste svoje telo i um kao oružje. Posle dugog i sadističkog procesa obuke, ona postaje najopasniji Vrabac kojeg je program ikad proizveo.

Foto: Promo

Džejson Metjus, autor knjige "Izdaja", je bivši CIA operativac, tako da se kroz njegova dela provlači njegovo veliko iskustvo pravog agenta. Džastin Hejt je zajedno sa njim radio na scenariju, dok režiju za film potpisuje Frensis Lorens, reditelj filmova "Igre gladi". Glavnu ulogu tumači oskarovka Dženifer Lorens, koja predvodi sjajnu glumačku ekipu u kojoj su Džoel Edžerton, Šarlot Rempling, Džeremi Ajrons, i Matijas Šunarts.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA