≫ 

Urinirala je pred decom! Muž poznate pevačice izneo skandalozne detalje

Rat nekadašnjih partnera se nastavlja i optužbe su sve teže

  • 0
Foto: Profimedia

"Mel Bi je zavisnik od droge i alkoholičarka koja je prolazila kroz vrata i bila hospitalizovana. Modrice i druge povrede koje je imala od svoje zavisnosti predstavljala je kao porodično nasilje", kaže muž Mel Bi, Stefan Belafonte.

Bio je "Sam u kući", a sada je posle toliko godina otkrio veliki propust u scenariju kultnog filma (VIDEO)

Najseksi Albanka odlepila kada je videla vreli selfi Džej Lo, pa iz teretane poslala poruku Lopezovoj! (FOTO) (VIDEO)

Belafonte je upravo dostavio dokumentaciju u nastojanju da dobije prava da viđa pastorku Ejndžel, čiji je biološki otac Edi Marfi.

Belafonte koji je sa Ejndžel bio skoro od njenog rođenja, tvrdi da Mel Bi iznosi neistine o porodičnom nasilju kako bi Ejndžel okrenula proti njega.

On se osvrnuo na 2014. i incident koji se dogodio u Londonu za koji je Mel Bi tvrdila da ju je gurnuo kroz vrata. Belafonte kaže kako je Mel Bi bila drogirana zbog čega je hospitalizovana, te da su povrede koje je imala od posledica EKG-a i infuzija koje je primala tokom boravka u bolnici.

Foto: Profimedia

Kako kaže, Mel je toliko zavisna o drogi i alkoholu da je udarala u zidove, jer je pijana već na sredini dana. Takođe, izneo je kako je Mel Bi nekada bila toliko izgubljena da je spuštala pantalone i urinirala pred decom.

Mel je u svojim izjavama navela kako je Stefan deci pokazivao glupost vezane za ISIS , a Belafonte kaže da je to notorna laž i da on nikada nije ni tražio takve snimke.

Kako je rekao, poslao je poruku njenom psihoterapeutu, izjašnjavajući se da prestane da je leči, upozorivši ga da bi "Mel Bi mogla da postane novi Majkl Džekson".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA