Kloi Kardašijan napravila spisak poklona za ćerkicu, a svi zajedno koštaju ČITAVO BOGATSTVO! (FOTO)

Kortni Kardašijan i njen izabranik, košarkaš Tristan Tompson, nemaju nameru uopšte da štede i želju iščekuju rođenje svoje naslednice

  • 3

Kloi Kardašijan, sestra Kim Kardašijan, uskoro bi trebalo da se porodi, a u njenom domu održana je zabava pred rođenje deteta. Kako prenose strani mediji, Kardašijanova je ovih dana posetila brojne luksuzne butike i sačinila je listu poklona koji sve zajedno vrede 90 hiljada dolara.

Kloi i njen izabranik, košarkaš Tristan Tompson, ne prepuštaju ništa slučaju i žele da njihova buduća ćerkica ima sve. Kardašijanova je već odabrala krevetac od 10 hiljada dolara, ćebence marke Versaće koje košta 365 dolara i torbu za preslačenje marke Versaće od 600 dolara.

Takođe, na listi se nalazi dečja "Givenchy" jakna koja košta 1.450 dolara i cipelice marke "Versace" od 235 dolara.

Kardašijanova je fotografije sa zabave objavila na Instagramu, a kako je sve izgledalo i ko je sve tamo bio, pogledajte i sami (budući da su u pitanju fotog galerije, listajte klikom na strelicu koja se nalazi s desne strane)

 
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA