≫ 

Majku su mi silovali kada sam imao 10 godina, od tada spavam sa pištoljem pod jastukom: Slavni glumac otvorio dušu i opisao kako je postao crna ovca Holivuda (VIDEO)

Šaja Lebef je preko noći postao zvezda, hapšen je nekoliko puta, trenutno se leči od alkoholizma i pokušava da se vrati na scenu

  • 2
Foto: Profimedia

Glumac Šaja Lebef (31) je za kratko vreme prošao neverovatan put u Holivudu, od najveće mlade zvezde, čiji su filmovi zaradili milijarde dolara, do crne ovce koja je na lošem glasu zbog alkoholizma, hapšenja i skandaloznih vređanja na rasnoj osnovi.

Ne znam ko sam, moram da dođem sebi! Kameron Dijaz se penzionisala, više ne želi da snima filmove!

Šaja je ponovo na lečenju od alkolizma, ali istovremeno ide i na terapije koje mu, kako kaže, konačno pomažu da se suoči sa svojim demonima.

Foto: Profimedia

Lebef napominje da se jedan od ključnih momenata u njegovom životu dogodio kada je imao 10 godina. Tada je Šaja sa majkom Šajnom živeo u bajkerskom naselju u Tujungi. Njgov otac Džefri, zavisnik od heroina, je otišao na jedno od lečenja, i zamolio je svog prijatelja Dejva da povede računa o Šajni i Šaji, ali to se nije dobro završilo.

- Čuo sam da neki muškarac siluje moju majku. Zamrznuo sam se. Čovek je izleteo iz sobe, a mama ga je jurila. Potom je doleteo Dejv, sećam se da je imao samostrel u ruci. Tada sam prvi put čuo reči: stidne dlačice - ispričao je Lebef u velikom intervjuu za magazin "Esquire".

Napadač je uspeo da pobegne i nikada nije otkriven.

- Prvi put kada sam uhapšen neki tip se kolima zakucao u auto moje majke. Prvo što sam pomislio je: "Moram da osvetim mamu", i zatrčao sam se prema njemu sa nođem u ruci. Zbog svega što joj se dogodilo sam kupio pištolj i od tada spavam sa oružjem pod jastukom. Uvek sam mislio da neko dolazi. Moj ceo život - nastavio je Šaja svoju ispovest.

Lebef je na crnu listu u Holivudu dospeo kada je u pijanom stanju uhapšen u Savani, i tada je policajca, inače Afroamerikanca vređao na rasnoj osnovi, dok je drugog policajca, belca, pitao da li mu je žena lizala crni k***c.

Snimak Lebefovog hapšenja:

- Ono što se dogodilo u Savani je sramno i ponižavajuće. Nadmoć belaca, propast i očaj... Sve je to došlo od mojih ličnih zabluda i gluposti. Pokušavao sam da na taj način izbegnem hapšenje. Zaje*ao sam - iskreno priznaje Šaja i opisuje koji trenutak ga je trgnuo i vratio ga na pravi put.

Lebef, koji je tada snimao film "The Peanut Butter Falcon", u kojem mu je partner bio Zak Gocagen, glumac koji ima Daunov sindrom, narednog dana je posle puštanja iz policijske stanice došao na set.

- Svi su ćutali i pravili se kao da se ništa nije dogodilo. Zak je došao, seo na pod, a ja sam mu se pridružio i razgovarali smo 20 minuta. Rekao mi je: "Ti si već poznat. Ovo je moja šansa a ti si je upropastio". Kada sam čuo koliko je razočaran u mene... to je bio trenutak koji je promenio moj život. Ja sam bio uobraženko koji je mislio da se svet vrti oko njega, a kod Zaka to ne prolazi. On me je prihvatio sa ljubavlju, a u tom trenutku ljubav je bila istina. Taj mamoje*ac je magičan! Zak mi je omogućio da se otvorim i prihvatim pomoć kada mi je ponudena. Svi su me precrtali i niko ne želi da mi da ulogu - rekao je Lebef koji je nakon ovog incidenta otišao na rehabilitaciju.

O ovome su u Holivudu ćuti:

(A.N.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palica

    14. mart 2018 | 14:29

    Ti si izgubljen slucaj, osilio se od malo slave. K.t.j

  • Ccc...

    15. mart 2018 | 16:04

    Da li trenutno postoji neka slavna ličnost koja u detinjstvu nije loše živela ili bila zlostavljana?!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA