≫ 

30 godina je čekao na ovo, čak je i sina nazvao po njemu: Nikolas Kejdž je konačno Supermen!

- Strip o njemu mi je bio jedan od omiljenih, zahvaljući tom hobiju naučio sam da čitam - rekao je jednom prilikom Nikolas

  • 0

Glumac Nikolas Kejdž konačno će ispuniti svoj dečački san, nakon 30 godina koliko priželjkuje da dobije ulogu Supermena!

TUČA HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Slavni glumac Nikolas Kejdž pobio se sa čuvenim pevačem! (VIDEO)

Kako je potvrđeno, Kejdž će pozajmiti glas Supermenu u animiranom filmu "Teen Titans GO! To The Movies".

- Strip o njemu mi je bio jedan od omiljenih, a zahvaljući tom hobiju naučio sam da čitam - istakao je glumac čiji će glas imati Supermen u ostvarenju 'Teen Titans GO! To The Movies".

Foto: AP/Tanjug

Glumac je pre nekoliko godina, kada se spominjalo njegovo ime, rekao da je prestar da zaigra Supermana u filmu, pa se pozajmljivanje glasa može definisati kao svojevrsna "kompenzacija" za to što Kejdžu ta želja nikada nije ostvarena.

Koliko slavni glumac voli lik Supermena govori i činjenica da je mlađem sinu dao ime po ovom superjunaku. Dečak se zove Kal-El, što je pravo ime ovog heroja.

- Supruga je htela originalno, ali i neobično i lepo ime. Setio sam se starih stripova o Supermenu i predložio Kal-El. I meni i supruzi se svidelo ime jer predstavlja nešto dobro, unikatno i američko. U njemu je nešto magično - objasnio je Kejdž jednom prilikom. Glumac je Kala-Ela dobio sa trećom suprugom, bivšom konobaricom Alis Kim, od koje se razveo u januaru 2016.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA