≫ 

Osim što je glumica i poznata ličnost, čime se još bavi? Kandidatura zvezde serije "Seks i grad" za guvernerku Njujorka izazvala rat komentarima na internetu! (VIDEO)

- NIje dovoljno ići na političke skupove, treba imati i iskustva - poručili su protivnici Sintije Nikson

  • 0

Glumica Sintija Nikson (51), popularna Miranda iz serije "Seks i grad", zvanično se kandidovala za guvernerku Njujorka, a njen potez je izazvao mnogo različitih komentara.

Za Zverkom iz "Seks i grada" žene otkidaju, a kada vidite kako je izgledao u mladosti, ne biste ga prepoznali (FOTO)

Sintija je u ponedeljak potvrdila da je u trci za guvernera Njujorka, i tako najavila borbu sa sadašnjim guvernerom Endrjuom Kuomom u trci za demokratsku nominaciju.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, Sintijinu kandidaturu je dočekalo mnogo negativnih komentara, jedni je prozivaju da želi da postane ženski Švarceneger (Arnold Švarceneger je bio guverner Kalifornije, prim. aut), do ostali dovode u sumnju njenu stručnost.

- Iznenađena sam ovom trkom. Sintija je nekvalifikovana lezbijka, nije dovoljno ići na političke skupove, treba imati i iskustva. Nije dovoljno biti glumica i poznata ličnost, nama treba kvalifikovan lider - izjavila je Kristina Kvin, bivša portparolka gradskog veća Njujorka.

Izbori za guvernera Njujorka biće održani 6. novembra 2018. godine.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA