≫ 

Razvodi se najseksi glumac Holivuda! (FOTO)

Zgodni Čening i njegova supruga u zajedničkoj izjavi saopštili su da su stavili tačku na ljubav i brak

  • 6
Čening Tejtum i Džena Devan važili su za jedan od najlepših parova Holivuda, Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Čening Tejtum i Džena Devan razvode se nakon 9 godina braka, piše Dejli Mejl!

Holivudski zavodnik i njegova još uvek zakonita supruga na Instagramu su objavili identično saopštenje na temu razvoda koje će, ako je suditi po onome što su napisali, biti i njihov jedini komentar na tu temu.

Mark Entoni i Vil Smit zaigrali salsu na jahti: Snimak izazvao oduševljenje i ima 17 miliona pregleda! (VIDEO)

Čening i Džena u saopštenju su naveli kako će ostati najbolji prijatelji, ali da su prihvatili to da su sada na različitim stranama. Lepi glumac i Džena imaju jedno dete, ćerkicu Everli, koja će 31. maja napuniti pet godina.

- Hej, svete! Imamo nešto što bismo voleli podeliti sa vama, iako je to veoma čudno da delimo sa svima, to je deo života za kakav smo se odlučili i za koji smo veoma zahvalni. Želimo sa vama podeliti istinu. Odlučili smo da se rastanemo kao par. Ludo smo se zaljubili pre mnogo godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promenilo u vezi sa tim koliko volimo jedno drugo, ljubav je lepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke - samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da treba da se razdvoje. Mi smo i dalje porodica i posvećeni roditelji kćerkice Everli. Ništa nećemo komentarisati više od ovoga i zahvaljujemo svima napoštovanju naše privatnosti - navodi se u zajedničkoj izjavi.

Njihova ćerkica Everli 31. maja će napuniti 5 godina, Foto: Tanjug/AP

Čening i Džena prvo pojavljivanje u javnosti imali su 6. novembra u Los Anđelesu, na premijeri filma "War Dog: A Soldier's Best Friend". Upoznali su se na snimanju filma "Step Up" 2006. godine, a venčali su se 3 godine kasnije u Malibuu u Kaliforniji.

U intervjuu 2014. godine Čening je priznao da je bio "visokofunkcionalni alkoholičar", a potom je prokomentarisao: "Moja supruga, to je ono što je kupila".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    3. april 2018 | 12:08

    Al je Sexi, više liči na geja..

  • Nn

    3. april 2018 | 12:12

    Balašević treba da napiše baladu o ovome , sve prave su ljubavi tužne.

  • Јелена је

    3. april 2018 | 11:56

    Цивилизовано и господски. Свака част, шта год да је разлог.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA