≫ 

Terminator se vratio posle operacije srca, pa čuvenom frazom pozdravio fanove! (FOTO)

Arnold Švarceneger (70) operisan je u Los Anđelesu pre sedam dana, a sada se prvi put obratio zabrinutim fanovima

  • 0
Foto: Profimedia

Arnold Švarceneger nedavno je podvrgnut hitnoj operaciji srca, na koju je morao zbog komplikacija tokom prethodno rađenog manjeg zahvata, tačnije zamene katetera oko srca.

Pogledajte kako izgledaju deca najzgodnijih muškaraca na planeti (FOTO)

Rutinska operacija se iskomplikovala i Švarciju je rađena operacija na otvorenom srcu koja je trajala nekoliko sati, posle koje je, srećom, sve bilo u najboljem redu. Na radost svojih fanova, čuveni "Terminator" oglasio se na društvenim mrežama i potvrdio da je dobro.

Foto: AP/Tanjug

- Istina je: Vratio sam se! - sa osmehom je počeo Arnold, aludirajući na njegovu čuvenu frazu iz filma "Terminator" - "I'll be back!".

Zaspao sam očekujući da ću se probuditi sa malim rezom, a probudio sam se sa velikim - ali, pogodite šta? Probudio sam se, i to je nešto za šta sam zahvalan. Hvala doktorima i sestrama. I iskreno sam ispunjen zahvalnošću za svaku ljubaznu poruku - napisao je Švarceneger na Tviteru.

Švarceneger je i pre nekoliko godina imao operaciju srca, posle koje je govorio kako se raduje dugom, zdravom životu sa porodicom, a isticao je i kako njegovi problemi sa srcem nemaju veze sa sterodidima koje je koristio.

VIDEO: Tamnoputi bilder ima ogromnog pitona sa kojim radi zgibove

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA