≫ 

Koja je poslednja želja Brusa Vilisa? (FOTO) (VIDEO)

Kada njegovu ženu Lusi (Elisabeth Shue) zločinci ubiju tokom pokušaja pljačkanja njihovog doma, a njegova kći Džordan (Camila Morrone) završi u komi, Pol postaje osvetnik

  • 2

Dr. Pol Kersi (Bruce Willis) je hirurg koji se nosi s posledicama nasilja u njegovom gradu tek kad bi žrtve završile u njegovoj operacionoj sali.

Kada njegovu ženu Lusi (Elisabeth Shue) zločinci ubiju tokom pokušaja pljačkanja njihovog doma, a njegova kći Džordan (Camila Morrone) završi u komi, Pol postaje osvetnik. Policijske snage jedva se bore sa talasom nasilja, a Pol u želji za osvetom odluči da pronađe napadače svoje porodice i da ih sam izvede pred lice pravde. Dok pažnju medija privuče anonimno ubistvo tih zločinaca, ceo grad se pita je li ovaj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili smrtonoša. Ljutnja i sudbina isprepleću se u intenzivnom akcionom trileru "POSLEDNJA ŽELJA".

Foto: Promo

- Želeo sam u filmu da imam trenutak transformacije, kad Kersi shvati da bi mogao spasiti lošu osobu – radi to svaki dan – ali odluči da neće. Vidimo kako Kersi menja svoje moralne stavove. On je normalna, prosečna i moralna osoba, ali počne da pomera svoje granice kako bi opravdao vlastite postupke - kaže reditelj Eli Rot.

Foto: Promo

Originalna priča iz romana Briana Garfielda je osavremenjena, a u adaptaciji scenariste Joea Carnahana i reditelja Elija Rotha glume: Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris I Kimberly Elise. Zajedno oživljavaju kompleksnu psihologiju romana i unose nove napete zaplete i iskren pogled na američku psihu 2018. godine. Fanovi Brucea Willisa u filmu POSLEDNJA ŽELJA mogu da uživaju od sutra a u distribuciji Blitza.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. april 2018 | 12:39

    Koji prevod filma. Poslednja zelja nije pravi prevod. Smrtna zelja je pravi.

  • Zgb

    18. april 2018 | 13:03

    Bruce je prije bio dobar glumac od Slucajnih partnera jos kratko vrijeme a onda je postao iritantan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA