≫ 

Bivše devojke objavile privatne slike sa Aviciijem nakon njegove smrti, fanovi pobesneli, upropastili ih na društvenim mrežama! (FOTO)

Aviciijevo telo ove nedelje će biti prebačeno u Švedsku, a njegov brat otići će u Oman kako bi dobio odgovore na nerazjašnjena pitanja o njegovoj smrti

  • 4
Tim Bergling Avicii (1989-2018) Foto: AP/Tanjug

Zbog prerane smrti najpopularnijeg i najplaćenijeg di-džeja, Tima Bergingtona, poznatijeg kao Avicii, svet je i dalje u neverici.

Od slavnog Aviciija, koji je imao samo 28 godina kada je preminuo, oprostile su se brojne svetske muzičke zvezde, među kojima i Madona, a na društvenim mrežama oglasile su se i neke od njegovih bivših devojaka, sa privatnim zajedničkim fotografijama i dirljivim rečima.

Tako se od Aviciija na Instagramu prva oprostila njegova bivša devojka, model i blogerka Rakel Nataša Betenkourt (30), uz nekoliko zajedničkih fotografija i podužom porukom. Njih dvoje bili su u vezi od 2013. godine, a ljubav je trajala godinu dana. 

Tim Bergling je umro 20. aprila 2018, a brend Avicii 2016! Status koji na potpuno neverovatan način opisuje smrt mladog di-džeja i tera na duboko razmišljanje

Avicii sa bivšom devojkom Rakel 2013. godine, Foto: Instagram/racquelnatasha

Poruku prenosimo u celosti:

Srce mi je slomljeno.

Tim, čini se kao juče vreme kada smo bili nerazdvojni. Razgovarali smo i smejali se do zore. Bili smo mi protiv celog sveta. Uspomene koje će trajati ceo život. Tokom svih naših uspona i padova želela sam samo jedno, da budem sigurna da si dobro i da si srećan, i da budem uvek tu za tebe. Da ti dam život, nešto zbog čega ćeš se radovati, ali svemir je za tebe imao druge planove.

Znam koliko si se borio i pokušavao. Probala sam sve što sam mogla. Hvala ti što si mi pokazao i naučio me šta je prava ljubav. Što si me vodio sa sobom tokom svog putovanja. Veza koju smo imali bila je toliko čista i stvarna, da mislim da nikada zapravo i nije bila prekinuta. Uvek je bila i uvek će biti u mom srcu, zauvek. Prerano si otišao, tako talentovan i poseban. Bio si najveći deo mog života i igrao si u njemu ogromnu ulogu, zauvek ću čuvati naše momente. Samo želim da znaš da nikada nisam prestala da te volim.

Model i blogerka Racquel Natasha Bettencourt, Foto: Instagram/racquelnatasha

Masa ljudi se okupila u centru Stokholma kako bi odala počast preminulom di-dzeju Avicii-ju! (FOTO) (VIDEO)

Drago mi je da je Timova muzika dirnula srca biliona i da će njegov duh i uspomena na njega zauvek živeti u srcima svih nas.

Moje iskreno saučešće njegovoj porodici tokom ovih teških trenutaka, srcem sam uz njih. Hvala mojim prijateljima i porodici na brižnim i utešnim porukama, i na podršci.

Počivaj u miru, prelepi Anđele. Nikada te neću zaboraviti - napisala je Aviciijeva bivša devojka Rakel i objavila nekoliko fotografija, što možete pogledati ispod (za pregled svih fotografija listajte strelicom desno).

Međutim, Aviciijeve fanove je ovo načisto razbesnelo, pa u osuli paljbu po Rakel navodeći kako je sramotno da njegovu smrt koristi da bi promovisala sebe i svoj blog. 

- Do juče niko nije ni znao za tebe... Njegovim devojkama baš ništa nije sveto...

- Čekaj malo, zar mu nisi upravo ti slomila srce pre pet godina? Dobro se sećamo kada je Tim medijima rekao da te neće nikada zaboraviti i da je zbog tebe napisao par pesama o slomljenom srcu. Uništila si ga, zato je i pio - glasi jedan od komentara besnih fanova.

Imao je samo 28 godina: Najveći hitovi koje je snimio prerano preminuli Avicii (VIDEO)

Tim Bergling Avicii, Foto: AP/Tanjug

Ubrzo posle Rakel, oglasila se još jedna Aviciijeva bivša, Emili Goldberg, sa kojom je Tim dve godine bio u vezi.

- "Hajde, ljubavi, ne odustaj od nas. Izaberi mene, i ja ću ti pokazati ljubav." Ovo su stihovi pesme koju je Tim napisao za mene. Volela bih da sam mogla da živim prema njima. Tokom dve godine, koliko smo bili u vezi, bio je moj najbolji prijatelj i osoba u koju sam imala najviše poverenja. Sada ne mogu da pogledam u Medveda znajući da nikada više neću videti njegovo lice.

Emili, sa kojom je Avicii bio dve godine, Foto: Instagram/emilygoldberg89

- Još uvek sabiram svoje misli, i hvala svima na rečima podrške. Probudite me kad sve bude gotovo ("Wake Me Up When It's All Over" su reči i naziv jedne od najpopularnijih Aviciijevih pesama, prim. aut), jer ne želim da je ovo stvarnost - napisala je Emili, koja je takođe objavila nekoliko fotografija sa Aviciijem.

Avicii je sa bivšom devojkom Emili Goldberg bio dve godine u vezi, Foto: Instagram/emilygoldberg89

I Emili je, kao i Rakel, naišla na brojne osude fanova koji takođe tvrde da koristi ime slavnog Aviciija zarad samopromovisanja.

Fotografije koje je objavila pogledajte ispod (listajte strelicom desno):

Osim toga, Emili je objavila i jednu od prepiski sa Aviciijem, zbog čega su je u komentarima nazivali "ku*vom" i ostalim pogrdnim rečima...

Prepiska koju je Aviciijeva bivša objavila, Foto: Instagram/emilygoldberg89

Nil Rodžers plakao u avionu zbog smrti Aviciija: Svetska muzička scena u šoku!

Podsetimo, Avicii je pronađen mrtav 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, kada je imao samo 28 godina. Njegovo telo će ove nedelje avionom biti prebačeno u Švedsku, a njegov brat Dejvid trebalo bi da stigne u Oman kako bi pronašao odgovore na pitanja o njegovoj preranoj smrti, čiji je uzrok još uvek nepoznat.

Policija u Omanu isključuje ubistvo kao opciju i navodi da nema ništa sumnjivo u smrti Aviciija.

Jedan od poslednjih Aviciijevih nastupa, Foto: Profimedia

Svoje poslednje dane Avicii je provodio u odmaralištu u Omanu, gde se družio sa kolegom, di-džejom Matrai Joshijem, sa kojim se dogovarao i o saradnji. Boravak u Omanu čak je i produžio za osam dana, a fanovima koji su ga prepoznali rado je izašao u susret sa fotografisanjem.

Avicii sa fanovima u Omanu, Foto: Instagram

Dok su neki komentarisali kako je jako smršao, zaposleni u hotelu izjavili su kako je uvek bio nasmejan i srećan, i da ništa nije ukazivalo na to da ima problema sa zdravljem.

- Pamtićemo ga kao dragogog i finog momka - rekli su u zaposleni.

Avicii sa obožavateljkom u Omanu, neke od poslednjih slika slavnog di-džeja, Foto: Instagram

(B.B.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miks

    23. april 2018 | 15:15

    Sve starlete su iste na celom svetu. Tako i ovde neki dan kad ubiše onoga

  • ???

    23. april 2018 | 15:45

    Bas mi zao jedan od najtalentovanijih dj posle romera i hardwella...

  • realno

    25. april 2018 | 08:11

    tragedija. nego nekad je svet obozavao muzicare a sad dj. ej dj. ode mast u propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA