≫ 

Sad puši kad poželi: Robi Vilijams za godišnjicu braka od žene na poklon dobio plantažu marihuane!

Glumica Ajda Fild svog dragog odlučila je da obraduje onim čemu se on i te kako raduje, pošto je poznat kao neko ko uživa u marihuani

  • 4
Foto: Instagram/robbiewilliams

Robi Vilijams i njegova žena Ajda Fild u braku su od 2010. godine, a za godišnjicu braka glumica je odlučila da svom mužu učini uslugu, kako bi svoj užitak mogao da ima na svom tlu!

Naime, Ajda je Robiju za godišnjicu braka kupila, verovali ili ne, plantažu marihuane, u Kaliforniji gde je ta vrsta droge legalna. Tačnije, Ajda je organizovala da se napravi farma marihuane, i to u podrumu njihove kuće u Los Anđelesu.

Džej Lo na proslavu došla sa ubitačnim dekolteom, a kada joj grudi pogledate iz drugog ugla primetićete ogromnu razliku! (FOTO)

Ovu informaciju otkrio je nekadašnji član grupe "Take That", Big Narsti, koji je bio pozvan u vilu Ajde i Robija u Los Anđelesu.

- On je vrlo kul. Veoma je prizemna i srdačna osoba, i ima dobru ženu. Video sam poklon koji mu je poklonila za godišnjicu braka. Kupila mu je celu farmu trave u njihovoj palati u Los Anđelesu. Tamo je to legalno - rekao je muzičar, a piše The Sun.

Robi sa ženom Ajdom, Foto: Profimedia/INSTAR Images

Podsetimo, Robi nikada nije krio da voli da popuši džoint, a govorio je da ga koristi rekretaivno.

Možda i najveći šok vezan za Robija i njegov užitak izazvala je informacija iz 2012. godine, kada je Vilijams džoint zapalio  u Bakingemskoj palati, gde je nastupio povodom jubileja kraljice Elizabete II.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA