Više od 60 žena ga je optužilo za seksualno uznemiravanje i silovanja, a Harvi Vajnstajn se nada da će mu Holivud "sve oprostiti"

Nakon što su ga oko 60 žena optužile za seskusalno zlostavljanje Harvi Vajnsti misli da će mu Holivud oprostiti

  • 2

Producent Harvi Vajnstajn, koji je pod istragom za seksualno uznemiravanje i silovanje, veruje da će mu Holivud oprostiti, izjavio je britanski televizijski voditelj Pirs Morgan.

Optužen za nekoliko silovanja, pa u Holivudu dobio statuu: Oskar u senci Vajnstina (FOTO)

- Razgovarao sam oko sat vremena sa Harvijem na klinici u Arizoni, gde se leči. On se bori. On je fascinantan karakter - rekao je Morgan, prenosi britanski Indipendent.

Više od 60 žena optužilo je nekad prvog čovek Holivuda za seksualno uznemiravanje i silovanje, a trenutno je pod istragom policija u Londonu, Njujorku i Los Anđelesu. Morgan je kazao da ne deli mišljenje ljudi u Holivudu o Vajnstinu, jer je, tvrdi, takav sistem postojao u Holivudu od 20-ih godina prošlog veka.

Foto: Tanjug/AP

- To je moralna septička jama još od 1920-ih, a ideja je da je Harvi Vajnstajn jedini zločinac? Učinite mi uslugu. Pogledajte Mela Gibsona. Naposletku, Harvi veruje da će mu biti oprošteno - rekao je Morgan.

PLATIĆEŠ ZA SVOJA DELA! Meril Strip pobesnela zbog poteza "prvog zlostavljača Holivuda"

Kako se navodi, glumac Mel Gibson bio je osuđen od strane javnosti zbog antisemitskog ispada u trenutku kada ga je policija pijanog zaustavila u kolima 2006. godine. Međutim, nakon toga se vratio u Holivud i čak bio nominovan za Oskara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raska

    30. april 2018 | 10:56

    Sad se setile!!! Hahaha

  • ljubica

    1. maj 2018 | 11:51

    radila sam 35god sve koleginice koje su napredovale bile su ljubavnice direktorima i od jednog direktora njih nekoliko bile su najbolje drugarice .ovo pricam kada su bile drustvene firme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA