Fanovi u šoku! Trudna devojka sa kojom je Tristan prevario Kloi Kardašijan?

Košarkaš je samo par dana pre porođaja prevario Kloi sa nepoznatom devojkom koja se potom oglasila na društvenim mrežama

  • 6
Tristan Tompson i Kloi Kardašijan Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson pre samo par dana dobili su ćerkicu kojoj su dali prilično neobično ime, devojčica se zove True ili u prevodu sa engleskog Istina.

Kim Kardašijan konačno otkrila zašto je ćerki dala ime Čikago, a ima veze sa njenom babom

Međutim, samo nekoliko dana pre nego što se sestra Kim Kardašijan porodila, njen partner Tristan uhvaćen je u prevari. Jedna od devojka sa kojom je Tristan prevario Kloi kaže kako je on došao kod nje u hotel. Košarkaš je par dana pre nego što je dobio ćerku uhvaćen sa tri devojke.

Tristan Tompson uhvaćen u klubu kako se ljubi sa nepoznatom devojkom, Printksin: Youtube/Greta Daily

- Ne znam šta bih rekla u vezi toga osim da je situacija sa Kloi totalno s*ebana - rekla je Kim u emisiji kod Elen Dedženeris i tako potvrdila nagađanja da je Tompson prevario njenu sestru.

Tristan Tompson, Printksin: Youtube/Greta Daily

Kloi je svoje prvo dete rodila 12. aprila samo dva dana nakon što je Daily Mail objavio da košarkaš u noćnom izlasku ljubi šankericu Lani Bler i dve nepoznate devojke.

Jedna od devojaka sa kojom je Tristan prevario sestru Kim Kardašijan se nedavno oglasila preko društvenih mreža i napisala kako je Tompson došao kod nje u hotel, a onda je dodala kako će košarkaš ponovo postati otac jer je upravo ona trudna sa njim.

Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

Prva reakcija Kloi nakon ove situacije sa preljubom bila je da sve oproisti svom dečku, ali kasnije ga je ipak izbacila iz zajedničkog doma.

VIDEO: Da li je Kloi izbacila nevernog Tristana iz vile?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA